Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek a haláltól?...

Miért félek a haláltól? Hogyan tudnám elfogadni?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nem szeretnék tovább szenvedni és szeretném befejezni az életem. Viszont nagyon félek a haláltól és aligha merem megtenni.. Viszont ha valahogy el tudnám fogadni és nem tartanék tőle lehet, hogy el tudnám magam határozni a dologra. Köszönöm előre is!
2013. márc. 30. 12:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A más szomorú élete nem igazán ad okot arra, hogy nekem nem lenne szabadna annak lennem. Ennek semmi értelme, gondolj csak bele, ez csak egy sablon szöveg.:)

Kedves tőled mindenesetre, hogy próbálsz lebeszélni róla köszönöm:)

2013. márc. 31. 00:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Feldühítttél! Nekem is lenne okom erre, de még sem teszem, mert élni akarok, mert az élet attól szép, hogy másoknak örömet okozol... nap mint nap örömet okoz, ha egy munkatársam velem nevet, örömet okoz, ha látom magamon, hogy fizikailag erősödöm, és egyre többmindenre jövök rá, ami a világunkkal életünkkel kapcsolatos... örömet okoz amikor a macskámat símogatom... örömet okoz, ha másook meg vannak elégedve, örömet okoz, ha minden könnyen, lendületesen, és úgy megy, hogy az másoknak is jó... úgy gondolom eleget írtál itt erről a semmirevaló dologról. helyette megnézhettél volna egy jó filmet, mondjuk a Hóbortos hétvégét:) Nyugodj meg, aludj egy nagyot, és reggel frissen ébredve törölj ki minden eddigi gondolatot, és tudod mi a legszebb a zegészben??? Hogy nincs se múlt, se jövő! CSAK A MOST van, csakis de csakis a most, és Akkor változtatsz az életeden, amikor akarsz, csak a most van a "múlt" az megtörtént, semmivé lett, a jelennek, a mostnak élj, de érdekeljen a kétes jövő, mert az nem létezik! Ahogyan a Múlt sem!:)
2013. márc. 31. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
NE Érdekeljen*- és tényleg nincs jövő, csak a jelen:) Puszi neked, és jó éjszakát!
2013. márc. 31. 00:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt irod, hogy buta is vagy meg csunya is.

Azt nem tudjuk, hogy valoban csunya e vagy, de azt biztosan , hogy nem vagy buta - az irasod alapjan.

22 eves ferfi vagy. Nyilvanvaloan/remelhetoleg van/nak szuleid testvereid.

A leirasodbol nem azt latom, hogy csak egy ostoba hulyegyerek irja akit neha az emberek meg batoritanak is mert hulye, hanem te egy normalis emberke vagy!!!

Ongyilkossagoddal ugyan a magad tovabbi szenvedeset megszuntetned, azonban oket elszomoritanad.

Ha ugy erzed, hogy oket ongyilkossagod elszomoritana, az akkor mar egy ok arra, hogy ne tedd azt.

Nem ismerlek csak igy a rovid irasod alapjan de engemet is elszomoritana ha az ongyilkossag mellett dontenel es valahogyan megtudnam, mert szerintem te tobbet erdemelsz - persze ez csak egy erzes.

Neha a beszelgetes is segithet igy elkuldom privatban a skype nevemet ahol beszelgethetsz velem.... es szeretnem ha azt tenned.

2013. ápr. 1. 00:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm. Viszont én már tényleg nem szeretnék új emberekkel ismerkedni, szeretném teljesen lezárni az egész dolgot.. Nagyon sajnálom, hogy azt látom ahogy mindenki azt hiszi ez egy ilyen jött ment gondolatom és nem mérlegeltem eleget a helyzetet ahhoz, hogy erre a döntésre jussak. Nekem nincs senkim, semmim és célom se... Egyszerűen félek a haláltól de az élettől mégjobban.. Erre próbálok megoldást találni, hogy elfogadjam a vég jelentését és meg tudjam tenni.. Hiába próbálkozom mindig megállít bennem valami... félek és gyáva vagyok :(
2013. ápr. 1. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

ezt talán felbátorít, Érted az üzenete? látod azt a farkast? vicsorít, meg akar valamit védeni, talán a saját életét, az élet értelme az hogy küzd azért ,hogy életben maradj és nem azért, hogy "kilépj" mert szenvedsz, a szenvedés az élet velejárója, azért szenvedünk mert érezzük, hogy nincs rendben valami, ezért küzdünk hogy rendben legyen minden. Ember vagy, mi vagyunk az uralkodó faj a bolygónkon, túléltünk sok mindent, ne fogjon már ki rajtad a szenvedés. A betegséged legyőzésében sokat segít ha hiszel magadban, ha lelkileg erős vagy, az kihat a testedre is és az is erősebb lesz. 22 vagy csak, előtted az élet, ne add fel. Ha nincs barátnőd akkor meg szerezz egyet, mert az is megerősít téged

2013. szept. 16. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!