Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám elfogadni, hogy...

Hogyan tudnám elfogadni, hogy nekem ennyi jutott a kikapcsolódás terén?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy igen korán elkezdtem dolgozni anyagi okok miatt (18 évesen napi 9 órában), így nekem nem adatott meg az, ami a kortársaimnak, hogy mindenféle jó dologgal töltsem a szabadidőmet és legyen egy csomó ismerősöm, ilyesmi. Én egész nap nehéz fizikai munkát végzek este arra van erőm, hogy megmosakodjak és bedőljek az ágyba. Mások az idő alatt, amíg én hóban, fagyban kint a semmi közepén acélelemeket illesztgetek 20 évesen, addig a többiek jó helyeken vannak, normális, nem alkesz emberekkel körülvéve és szabadidejükben is izgalmas dolgokat csinálnak. Én meg kb. 40 évesnek nézek már ki és alig van erőm. Munkát nem tudok váltani, talán nem is akarok mert ahhoz képest, hogy nem kell ehhez a munkához semmiféle végzettség elég jól fizet és sok szabadságot kapok. Hogyan lehet elfogadni, hogy az embernek már nincs egy haverja sem, akivel normálisan el lehet beszélgetni és azt, hogy semmi érdekes nem fog történni az emberrel kb. a nyugdíjig?
2012. okt. 5. 06:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez van, csak én már egész kicsi korom óta kijárok dolgozni anyuékkal...Ez úgy néz ki, hogy szombaton 4-van hogy 5,6 körül felkelek, elkészülünk és irány dolgozni..kereskedők..szóval kialvatlanul, álmosan napi 12-15 órán keresztül "jópofizni" kell a vevőkkel(mert én sem szeretem a goromba árusokat) azután hajnali 3-ra hazaérek és bedőlök az ágyba majd kb vasárnap délig alszok...ezután felkelek és tanulok...

Hétköznapokon 2 órákat utazok...5:30-kor kelés...suli...hazaérek 17:00-ra...tanulok aztán egy kis szabadidő..elmenni már nincs sok erőm mászkálni, meg barátok nem a közelben laknak..majd fekvés és elölről egészen szombatig stb...

Így most is kb 2 km-es karikák vannak a szemem alatt plusz semmi időm sincs ár sportolni...csak néha hetente 2-3 szor 1 órát..

De barátaim így is vannak...mégpedig azért, mert a munkahelyemen is pl. van, hogy ha találkozok korombeliekkel, eldumálgatok velük...legtöbbször az a téma, hogy hogy kezdték el ők is ezt a nem valami kellemes életmódot..aztán legtöbbször normális beállítottságú emberekre találok:)

Szerintem ha jól érzed magadat ott abban a munkában és jól is fizet, akkor azt ne váltsd le..csak az időbeosztásodon próbálj meg változtatni:)

16/L

2012. okt. 5. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Pedig változtatnod kellene, vagy munka után keresni valakit aki így is elfogad baráti alapon, mert különben 1x arra ébredsz hogy nyugdíj és elrepült feletted az idő.

20 évesen ez azért nem álommunka!

2012. okt. 5. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sajnos nem érzem jól magam köztük mert 90% alkoholista.

2012. okt. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!