Hogyan viselkedjek gonoszul azokkal akik bántanak?
Nem tudok igazán gonosz lenni pedig most nagy szükségem lenne rá. A szüleimtől nem olyen nevelést kaptam,hogy tapossak át azokon akik az utamba kerülnek.
Kb. 1-2 hete van 3 osztály társam akik folyamatosan beszólnak. Nem tudom miért. Régebben nem voltak ilyenek.
Szórakozásból szólnak be,mert tudják,hogy úgysem tudok védekezni. és ebben igazuk is van,mert általbában csak egy szemforgatással díjazom a szemétségeiket.
Mit csináljak? Segítség! Kétségbe vagyok esve!
Nem szeretek verekedni és biztos vagyok benne,hogy nem is fogok. Le kell az osztály igázni? XD
és mégis hogyan?
"Mindenkit ott oltasz ahol érsz" sztem ez nem megoldás... az emberek általában kedvességre kedvességgel, bunkóságra bunkósággal válaszolnak...persze vannak kivételek, de általában sztem így van.
Szerintem ne játszd el hogy te vagy a nagylány, hogy beképzelt vagy és megközelíthetetlen. Legyél csak önmagad.
Azok pedig akik szivatnak... ne várd meg hogy megint elkezdjenek piszkálni..kezdj el te szemétkedni..biztos van mindegyiknek érzékeny pontja...
Ha állandóan piszkálni fogod őket, előbb utóbb megunják, és ők fogják rosszul érezni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!