Hogyan viselkedjek, ha új közösségbe kerültem? (sportban)
Szóval elkezdtem a suliban kosárra járni, de 2 embert ismerek csak, és ők is már régóta járnak, szóval elég jók, meg mindenki sokkal jobb nálam.
Amúgy én sem vagyok rossz, az ofőm mondta mindig, hogy menjek. Régen kosaraztam amúgy, de annak már 4 éve.
Na és most mivel senkit nem ismerek, így gátlásos vagyok, és nem merek semmit tenni, nehogy rossz legyen.
Tudnátok ötleteket adni, akár a kosárban, akár mint közösségben, hogy mit hogy csináljak, hogy minél hamarabb beilleszkedjek?
Mert amúgy, ha mondjuk tesiórán kosarazunk, akkor ott rendesen játszok és élvezem is, de így itt nem merek. Mert, hogy akkor elhibázom, és akkor még bénábbnak gonolnak majd, meg kiutálnak, hogy milyen beképzelt, hogy egyből itt próbálkozik, amikor nem tud semmit... meg hasonlók.
Ja az is baj, hogy amikor régen jártam kosárra, elég rossz tapasztalataim voltak, azért is hagytam abba, és most ezek az emlékek így megint előjönnek. ott is az volt a baj, hogy egy már összeszokott közösségbe nem tudtam beilleszkedni. Egy év alatt sem. Ezért is hagytam abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!