Te meddig mennél el hogy beilleszkedj egy közösségbe?
Én semmi ilyet nem csinálok.Keresek olyan embereket,akiknek hasonló az érdeklődési körük az enyémhez,vagy legalább el lehet velük beszélgetni arról ami engem is érdekel. De én már az első 2 nap után kiszűröm kik hasonlóak hozzám érdeklődési körben és kik azok akik nem :D!
18/F
Nálam pont aktuális ez a kérdés, mert nem rég új társaságban kerültem (suli) és én kicsit nehezebben nyílok meg az emberek felé, nem érzek sajna késztetést a kommunikációra. Azt kell mondjam, hogy csak azért, hogy beilleszkedjek nem néznék meg semmit, mert nem érdekel. Ha érdekelne, akkor már rég nézném. Valamilyen szinten meg akarsz változni avégett, hogy beilleszkedj. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy, akkor elfogadnak, ha nem akkor nem. Biztos lesznek olyan emberek, akik elfogadnak.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!