Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te meddig mennél el hogy...

Te meddig mennél el hogy beilleszkedj egy közösségbe?

Figyelt kérdés
Megnéznél olyan sorozatokat, amik szerinted unalmasak, csak azért hogy legyen közös témád?
2011. nov. 14. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem!
2011. nov. 14. 17:53
 2/6 anonim válasza:

Én semmi ilyet nem csinálok.Keresek olyan embereket,akiknek hasonló az érdeklődési körük az enyémhez,vagy legalább el lehet velük beszélgetni arról ami engem is érdekel. De én már az első 2 nap után kiszűröm kik hasonlóak hozzám érdeklődési körben és kik azok akik nem :D!

18/F

2011. nov. 14. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pont aktuális ez a kérdés, mert nem rég új társaságban kerültem (suli) és én kicsit nehezebben nyílok meg az emberek felé, nem érzek sajna késztetést a kommunikációra. Azt kell mondjam, hogy csak azért, hogy beilleszkedjek nem néznék meg semmit, mert nem érdekel. Ha érdekelne, akkor már rég nézném. Valamilyen szinten meg akarsz változni avégett, hogy beilleszkedj. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy, akkor elfogadnak, ha nem akkor nem. Biztos lesznek olyan emberek, akik elfogadnak.

21/F

2011. nov. 14. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva semmit sem tennék meg csak azért, hogy beilleszkedjek egy közösségbe. Ha esetleg kiközösített lennék, akkor az leszek, nem bír izgatni, hogy egy közösséghez tartozzak. Azokkal az emberekkel beszélgetek, akik szimpatikusak, és látok bennük valamit, ami miatt kicsit mások, mint a 'tömeg'. Akik el tudnak fogadni, és én is el tudom fogadni őket. Ha valakivel csak az a műsor lenne a közös témánk, amit Ő néz, hát kihagyom ha szerintem meg unalmas...
2011. nov. 14. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Magamat nem adom fel semmiért.
2011. nov. 14. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
eleve nem akarnék olyan közösségbe beilleszkedni, akikkel nem közös az érdeklődésünk. minek?
2011. nov. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!