Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent a kígyó az álmomban?

Mit jelent a kígyó az álmomban?

Figyelt kérdés

Nagyon zavaros volt az álmom, de a kígyós jelenetre kifejezetten emlékszem. Egyszercsak megjelenik egy fehér,piros szemű kígyó és megmar. Én próbálom lerázni de nem sikerül és rátekeredik a lábamra.Nagyon félek,hogy meghalok,de anyukám megnyugtat,hogy nem halálos.

Utánanéztem kicsit és nagyon meglepő volt azt olvasnom,hogy a kígyóval való küzdelem a megbetegedéstől való félelmünket fejezi ki.Ha pedig körénk tekeredik nem tudunk megszabadulni fojtogató érzelmeinktől.

Mostanában sokat fáj a fejem (valószínű az időjárás miatt),de én mégis félek,hogy valami komolyabb bajom lehet és a kígyó a betegségtől való félelmemet fejezi ki.Elő is adtam anyukámnak,hogy mostanában nem vagyok valami jól ,de ő megnyugtatott,hogy semmi baj (mint az álmomban).

Mi a véleményetek erről?

2013. márc. 28. 23:56
 1/2 hunbula ***** válasza:

Utánanéztél, látod, hogy betegség, úgy érzed, ebben van valami... már meg is van a megoldás, nem? Menj el orvoshoz, vizsgáltasd ki magad. A fejfájás lehet a stressztől is, nekem két évig volt, és az orvosok nem találtak semmit, de mihelyst megváltozott az élethelyzetem, elmúlt. Gondolkodj el ilyeneken, mi lenne a legbiztosabb módszer, hogy megszüntesd az aggódásodat? Tedd azt, amiről úgy érzed, megoldaná a problémádat. Te érzed, ha baj van, te tudod, és ha anyukád nem akarja elismerni attól még ott a baj és szükséged van segítségre. Csak azt tudom mondani, orvosi vizsgálat.

De hogy valami pozitívat is mondjak: idén a kígyó éve van, és a fehér kígyó szerencsét hoz. :) Szóval csak hozzáállás kérdése! :)

2013. márc. 29. 07:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Egyébként ma például nem fájt a fejem és előző héten beteg voltam (még most is kicsit).Valószínűleg frontérzékeny vagyok.De azt is hozzá kell tenni,hogy sajnos kicsit hippochondriás is.

2013. márc. 29. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!