Valami baj van velem?
Valahogy bennem nincsenek meg azok a dolgok, mint az osztálytársaimban a szexualitást illetően.Velem nem szokott olyan történni, hogy mondjuk ülök a buszon vagy a suliban és meglátok egy szép csajt és erekcióm lesz.Ilyen talán kétszer ha volt életemben, pedig nem egy csinos lányt láttam már, de általában csak annyi szokott történni, hogy megjegyzem magamban, hogy milyen szép formás feneke van vagy hogy milyen szép az arca/haja, de ennyi.Továbbá nem szoktam olyanokat mondani, mint osztálytársaim, hogy "hú de megdugnám".Én nem így gondolkodok, amelyik lánnyal szexuálisan együtt lennék azzal mindenképp járnék is.Valamint ha meglátok egy meztelen lányt, akkor nem feltétlen lesz erekcióm is.A nagy mellektől és fenekektől szabályosan undorodok, egyáltanán nem jönnek be, ellentétben a kis, formás fenékkel és cicikkel.
Ja, és nem vagyok meleg.
17/F
Ez azért nem egy tragédia. Én is ilyen vagyok általában, főleg olyan emberekkel, akikkel nem vagyok nagyon jóban. Én is utálom, azt a tipikus kínos csendet, amikor tudod, hogy kéne vmit mondani, de nem jut eszedbe semmi, nem tudod, hogy miről beszélj. De van, amikor a legjobb barátaimmal se tudok miről beszélni, de legalább ott nem ciki. Meg van, amikor a barátommal se tudunk miről beszélni éppen, ilyenkor gondolkozok, hogy mi történt velem aznap, és a végén vmi csak az eszembe jut.
De ha nem jut eszembe semmi esetleg, akkor csak kérdezek és kérdezek. Hagyom, hogy a másik beszéljen :D Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de legalább jobban megismerem azt a személyt, akivel beszélek.
De amúgy meg nem hiszem, hogy csak úgy spontán nem jut eszedbe soha semmi. Szerintem már csak, hogy ha az utcán akármire ránézel, attól eszedbe juthat bármi téma.
De gyakorolhatsz is beszélni. Úgy, ahogy írtam, hogy csak nézz rá vmire, vagy gondold át, hogy mit csináltál ma, vagy mit szeretnél majd csinálni, és biztosan eszedbe fog jutni vmi. Utána meg már magától meg a beszélgetés. Meg amúgy se csak neked kell felhoznod témákat :D
Bocsi, h ilyen sokat írtam, én vagyok az előző nem tudom hány válaszoló is.
"Utána meg már magától meg a beszélgetés"
Ez nálam nincs így sajnos.És az sem, hogy bármire ránézek eszembe jut róla valami téma, ezért látom elég rossznak a helyzetemet.
De ez, hogy lehet lehetséges?
Akkor biztos van vmi hobbid, kedvenc filmed, könyved, sportolód,sportod, színészed, zenéd, énekesed, ételed stb. Már ezekről tudsz beszélni, nem kell olyan sokat beszélni egyről.
Akkor biztos vannak dolgok, amiket utálsz. Pl tantárgyak, politikai pártok, focicsapatok, sportok szintén filmek, zenék stb. Ezekről is tudsz beszélni.
Akkor biztos van vmi terved a jövőre, vagy ha nincs arról is beszélhetsz h nincs és nem tudom, de vmi biztos érdekel azért. A múltadról is beszélhetsz, a jelenedről is. Tehát igazából mindenről lehet. Ha egy ajtót nézel, arról is, h neked van kulcsra zárható saját ajtód e, és akkor már a szobádról is beszélhetsz, utána meg már az egész otthonidról aztán meg már az otthonod környékéről.
Ne mondd már, hogy nem tudsz semmiről se beszélni, mert ez nem igaz. Ha belegondolsz, most is beszélünk itt vmiről :D
Na, most mit csináltál? Beszéltél! (vagyis irtál, de nem ez a lényeg :D) Máris mondtál arról vmit, hogy mit szeretsz csinálni, meg hogy mit nem szoktál. Az hogy nem nézel tvt, meg, hogy a szabadba szeretsz lenni az egyáltalán nem baj. Szerintem pont, hogy jó, mivelhogy nem a sok baromságot nézed a tvben, hanem a természetben vagy, ami sokkal jobb időtöltés.
Most már látod, hogy nincs veled semmi baj? Csak nem vagy az az "általános kamaszfiú, vagy pasi" vagy nem is tudom, hogy mondjam, mert még biztos van egy csomó olyan fiú is, mint te.
De nem kell órákat beszélned, és nem kell mindig azon gondolkoznod, hogy kéne egy új téma. Nincs ezzel semmi baj. Majd, ha már nem tudsz mit mondani, akkor majd akkor szólalsz meg, ha vmit szeretnél mondani, ha vmi új dolog az eszedbe jutott, vagy csak a régi kapcsán vmit, de ha nem jut eszedbe semmi az se baj. Nem kell egyfolytában beszélgetni.
És lehet, hogy te a tettek embere vagy :D Tehát lehet, hogy veled akkor röpül az idő, hogy ha vmit csinálsz/csináltok.
De és amiket írtam előbb, azokat a kis béna általános témákat, nem hiszem, hogy neked ilyenek ne jutnának az eszedbe. Csak meg kell egy kicsit erőltetned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!