Valami baj van velem?

Figyelt kérdés

Valahogy bennem nincsenek meg azok a dolgok, mint az osztálytársaimban a szexualitást illetően.Velem nem szokott olyan történni, hogy mondjuk ülök a buszon vagy a suliban és meglátok egy szép csajt és erekcióm lesz.Ilyen talán kétszer ha volt életemben, pedig nem egy csinos lányt láttam már, de általában csak annyi szokott történni, hogy megjegyzem magamban, hogy milyen szép formás feneke van vagy hogy milyen szép az arca/haja, de ennyi.Továbbá nem szoktam olyanokat mondani, mint osztálytársaim, hogy "hú de megdugnám".Én nem így gondolkodok, amelyik lánnyal szexuálisan együtt lennék azzal mindenképp járnék is.Valamint ha meglátok egy meztelen lányt, akkor nem feltétlen lesz erekcióm is.A nagy mellektől és fenekektől szabályosan undorodok, egyáltanán nem jönnek be, ellentétben a kis, formás fenékkel és cicikkel.

Ja, és nem vagyok meleg.

17/F

2013. márc. 28. 13:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Teljesen normális vagy.
2013. márc. 28. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
fiatal vagy majd változol még :D
2013. márc. 28. 14:14
 3/20 anonim ***** válasza:
miért már az is elég egy felálláshoz, hogy meglátsz egy szép lányt?
2013. márc. 28. 22:36
 4/20 A kérdező kommentje:
Én azt mondtam, hogy nálam ez nincs így, ellentétben osztálytársaimmal és gondolom még jópár embernél van így.
2013. márc. 29. 09:28
 5/20 anonim válasza:
Szerintem sok csaj szeretne magának ilyen pasit :D
2013. márc. 31. 22:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Ja, csak nem olyan tulajdonságokkal megáldottakat, mint én..
2013. ápr. 1. 17:53
 7/20 anonim válasza:
Hát pedig a leírtak alapján szerintem semmi baj sincs veled. Ennek kéne a normálisnak lennie :D
2013. ápr. 2. 09:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Én most nem erre gondolok, amit a kérdésben írtam, hanem más tulajdonságok miatt.
2013. ápr. 2. 10:37
 9/20 anonim válasza:

Ja értem, de ez már fél siker :D

Meg ki tudja, lehet h amit magadon rossz tulajdonságnak tartasz, az másnak meg pont, hogy jó. Hisz minden relatív

2013. ápr. 2. 15:58
 10/20 A kérdező kommentje:
Hát, nem hiszem, hogy azt bárki is jónak tartaná, hogy nem tudok kommunikálni normálisan az emberekkel.Mert ugye egy kapcsolat alapja a beszélgetés, úgyhogy nem hiszem, hogy ez bárkinek is előny lenne.
2013. ápr. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!