Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Szerintetek velem van...

Rebelgirlll kérdése:

Lányok! Szerintetek velem van baj?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mindenfajta szempontból kilógok a többi lány közül. Nem vagyok csúnya , de nem is a legszebb csak olyan pont jó. Én ezt tudom magamról , és nem hajtogatom azt állandóan hogy hú de csúnya vagyok , mint a többi lány. Nem kezdek el hisztizni ha szét megy a hajam , vagy elkenődik a sminkem. Tulajdonképpen még egy bő pulcsiban is jól érzem magam. Eléggé szókimondó típus vagyok , szóval ha az egyik csaj azt mondja hogy hájas - és tényleg hájas-akkor nem mondom azt hogy vékony , hanem megmondom neki. Viszont nem beszélek ki senkit. Engem evvel ellentétben állandóan. Ellentétben a többi lánnyal , nem szoktam eljárni minden hétvégén bulizni , lerészegedni , és haza menni egy újabb fiúval. Én nekem inkább a szórakozás a haverokkal hülyülni és jó sok hülyeséget csinálni. Van egy barátom , akit egyszerűen imádok. Még is mikor nincsenek a közelembe fiúk , a lányok körül vesznek , gúnyolódnak és állandóan azt mondják hogy egy olyan pasi mint ő , nem fogok sokáig maradni egy "magam fajtával " . Szerintetek mit követtem el ? Bennem van a hiába ?
2013. márc. 20. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
álomnö vagy :D
2013. márc. 20. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Most örülsz h itt fényezed magad.

Kiscsaj, én a barátomat sörrel várom, én Cod2zök, és még csak nem is átlagos, hanem jó csaj vagyok.

Művelt vagyok, imádom a focit, és azt szeretem ha egy férfi picit hanyag, mert imádok takarítani.

Tudok főzni mosni, és hűséges és vicces vagyok.

Most akkor én is tegyek fel egy ilyen kérdést, h de király vagyok?:D

Ez kislány, ez egy alap dolog...nem kell ezért semmi dicséretet sem várni

2013. márc. 20. 16:11
 3/15 A kérdező kommentje:
e szerintem nem fényezés , csak szarul érzem hogy ennyire utálnak a lányok , de ha te ezt gondolod annyira nem hat meg :,)
2013. márc. 20. 16:22
 4/15 anonim ***** válasza:

Szrd már le mások véleményét...

Lehet hogy vagy neked rossz az önképed, vagyis inkább hibás, vagy egyszerűen a személyiséged miatt, vagy irigyek, vagy mert rád jutott ez a sors...

2013. márc. 20. 16:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha lekövérezel valakit, nem is tudom mért nem szeretnek...
2013. márc. 20. 16:42
 6/15 A kérdező kommentje:
lehet ez a baj , de miért áltassam a csajt ? Már mint , mikor felszólal hogy jaj de hájas vagyok , avval a céllal hogy hallja h ő milyen vékony , egyszerűen nem tudom befogni a számat...
2013. márc. 20. 16:47
 7/15 PoseidonXD válasza:
:)) Nem tudom elhinni ,hogy mennyire hasonlitunk!!!:DNem hinnem ,hogy azert nem neznek rad a fiuk mert szokimondo vagy!!Gondolkozz pozitivan ,ha hazudnal akkor az lenne a baj ,hogy mert nem mondtad meg hogy mit gondolsz rola!!!Bulizassal kapcs. pedig nem kell lereszegedni de azert ihatsz te is egy kicsit!!Az is lehetseges hogy azert nem latnak eleg kihivonak!!Nem ugy ertem hogy ugy oltozz mint egy Kur*a de azert egy kis dekoltazs bele mehet!!Vagy egy kis smink ,szempilla spiral,szemceruza ,es egy kis alapozo olyan hyelyekre ahol borhibaid vannak!!De az lenne a legjobb hogy onmagad maradsz bizol magadba mosolyogsz ,mert egyszer eljon a te idod!!Azoknak a lanyoknak pedig uzenem hogy nem ok a vilagkozepe ,es ne torodj veluk!!Gunyolodj te is ha ok is ezt teszik ,es persze kerdezz ra hogy ok honnan tudjak hogy nem fordulna meg utannad!!Ja es meg valami ,ne vard mindig hogy a fiuk kezdemenyezzenek!!!Lepj oda es mint fiu lany haver beszelgessetek ,ismerkedjetek meg jobban!!Ki tudja ,szerencses leszel!!
2013. márc. 20. 19:10
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat , de szerintem félre értettél :)) , a barátomat úgy értettem mint mint szerelmileg barátomat , inkább a lányokkal van a gond....
2013. márc. 20. 20:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj , szerintem csak irigyek ... Nem tom minek kell az embereknek ilyen ellenszenvesnek lenniük egymással ... Rendes csaj vagy látszik , csak piszkálnak . Ezzel tényleg ne foglalkozz , mert ha látják hogy nem foglalkozol velük ,ők sem tudnak majd beléd kötni .

És kitartás , majd rájönnek milyen szánalmasak is valójában .

2013. márc. 20. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:

"Van egy barátom"

Ne már! :(

2013. márc. 21. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!