Rebelgirlll kérdése:
Lányok! Szerintetek velem van baj?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mindenfajta szempontból kilógok a többi lány közül. Nem vagyok csúnya , de nem is a legszebb csak olyan pont jó. Én ezt tudom magamról , és nem hajtogatom azt állandóan hogy hú de csúnya vagyok , mint a többi lány. Nem kezdek el hisztizni ha szét megy a hajam , vagy elkenődik a sminkem. Tulajdonképpen még egy bő pulcsiban is jól érzem magam. Eléggé szókimondó típus vagyok , szóval ha az egyik csaj azt mondja hogy hájas - és tényleg hájas-akkor nem mondom azt hogy vékony , hanem megmondom neki. Viszont nem beszélek ki senkit. Engem evvel ellentétben állandóan. Ellentétben a többi lánnyal , nem szoktam eljárni minden hétvégén bulizni , lerészegedni , és haza menni egy újabb fiúval. Én nekem inkább a szórakozás a haverokkal hülyülni és jó sok hülyeséget csinálni. Van egy barátom , akit egyszerűen imádok. Még is mikor nincsenek a közelembe fiúk , a lányok körül vesznek , gúnyolódnak és állandóan azt mondják hogy egy olyan pasi mint ő , nem fogok sokáig maradni egy "magam fajtával " . Szerintetek mit követtem el ? Bennem van a hiába ?2013. márc. 20. 16:05
11/15 A kérdező kommentje:
És szerintetek mit csináljak ? Ereszem el a fülem mellet ? Vagy süllyedjek le az ő szintjükre ? :S Szólni a barátomnak meg nem akarok , mert az elégé cikis...az olyan gyáva dolog...csak már eléggé ki vagyok tőlük...mindig bekavarnak a barátomnak meg be adják hogy idézem : " barinők vagyunk "
2013. márc. 21. 18:18
12/15 anonim válasza:
Nem értem, hogy a hülyékkel miért kellene foglalkozni... :/
Pont ez az, hogy ha lemész az ő szintjükre, ott már rutinból elintéznek... ezt nagyon nem kéne! :)
13/15 anonim válasza:
mi a baj ? :))) most őszintén, nem írtál problémát ... totál átlagos vagy, ilyen lány is van 1000, én is ismerek sokat, az, ogy kibeszélnek, most mindjjak jajj te szegény, srága mindenkit kibeszélnek
14/15 Adrienn12 válasza:
Huhh.. Az gáz.. Én is így vagyok a lányokkal.. Legalábbis majdnem. Hát akkor próbáld meg hogy odamész hozzájuk és megkérdezed hogy mi bajuk van veled.. Mást sajnos nem tudok mondani.
15/15 A kérdező kommentje:
már mindegy belefáradtam meguntam ezt az egész versenyesdit és szakítottam a sráccal...kedvelem...de már belefáradtam ebbe az egész dologba
2013. ápr. 9. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!