Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Szerintetek velem van...

Rebelgirlll kérdése:

Lányok! Szerintetek velem van baj?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mindenfajta szempontból kilógok a többi lány közül. Nem vagyok csúnya , de nem is a legszebb csak olyan pont jó. Én ezt tudom magamról , és nem hajtogatom azt állandóan hogy hú de csúnya vagyok , mint a többi lány. Nem kezdek el hisztizni ha szét megy a hajam , vagy elkenődik a sminkem. Tulajdonképpen még egy bő pulcsiban is jól érzem magam. Eléggé szókimondó típus vagyok , szóval ha az egyik csaj azt mondja hogy hájas - és tényleg hájas-akkor nem mondom azt hogy vékony , hanem megmondom neki. Viszont nem beszélek ki senkit. Engem evvel ellentétben állandóan. Ellentétben a többi lánnyal , nem szoktam eljárni minden hétvégén bulizni , lerészegedni , és haza menni egy újabb fiúval. Én nekem inkább a szórakozás a haverokkal hülyülni és jó sok hülyeséget csinálni. Van egy barátom , akit egyszerűen imádok. Még is mikor nincsenek a közelembe fiúk , a lányok körül vesznek , gúnyolódnak és állandóan azt mondják hogy egy olyan pasi mint ő , nem fogok sokáig maradni egy "magam fajtával " . Szerintetek mit követtem el ? Bennem van a hiába ?
2013. márc. 20. 16:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És szerintetek mit csináljak ? Ereszem el a fülem mellet ? Vagy süllyedjek le az ő szintjükre ? :S Szólni a barátomnak meg nem akarok , mert az elégé cikis...az olyan gyáva dolog...csak már eléggé ki vagyok tőlük...mindig bekavarnak a barátomnak meg be adják hogy idézem : " barinők vagyunk "
2013. márc. 21. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy a hülyékkel miért kellene foglalkozni... :/

Pont ez az, hogy ha lemész az ő szintjükre, ott már rutinból elintéznek... ezt nagyon nem kéne! :)

2013. márc. 21. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
mi a baj ? :))) most őszintén, nem írtál problémát ... totál átlagos vagy, ilyen lány is van 1000, én is ismerek sokat, az, ogy kibeszélnek, most mindjjak jajj te szegény, srága mindenkit kibeszélnek
2013. ápr. 4. 20:19
 14/15 Adrienn12 válasza:
Huhh.. Az gáz.. Én is így vagyok a lányokkal.. Legalábbis majdnem. Hát akkor próbáld meg hogy odamész hozzájuk és megkérdezed hogy mi bajuk van veled.. Mást sajnos nem tudok mondani.
2013. ápr. 4. 20:54
 15/15 A kérdező kommentje:
már mindegy belefáradtam meguntam ezt az egész versenyesdit és szakítottam a sráccal...kedvelem...de már belefáradtam ebbe az egész dologba
2013. ápr. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!