Miért nem segítenek valójában? 18f
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy ne legyek öngyilkos, hogy miért ne és hogyan ne, de attól, hogy nem leszek az oka még ott van és egyáltalán nem lesz jobb. 18 éves vagyok, meleg, és szerelmes. Nem tudom őt elfelejteni már régóta. Akarom, de nekem ő a tökéletes. Ő is meleg de nem szerelmes belém és nem is volt. Röviden ennyi. Mi legyen?2013. márc. 27. 22:55
1/2 anonim válasza:
Bár én nem vagyok "meleg" de van pár dolog ami mindenkire érvényes!!!
Az öngyilkosság nem megoldás! Az veszteseknek való akik mindenkinek hátat fordítanak.
Így csak magaddal cseszel ki, és azokkal akiknek fontos vagy.
Olyan vonat után futni amit nem tudsz utolérni, értelmetlen!
Akár milyen csábító, egyszerűen felesleges.
Inkább tedd magad túl az egészen és keress egy másikat!
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Lesz még ilyen "tökéletes" szerelmed a jövőben, nekem is volt egy hasonló szerelelmem 16 éves koromtól és 22 éves koromig miatta szenvedtem, utána tudtam csak lépni. Próbálj más dolgokra, tanulásra, munkára, zenélésre, versírásra stb. koncentrálni és az új, beteljesült szerelem is megtalál. (idős, hetero nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!