Hogyan tudnám a kezembe venni az életemet és bátrabb lenni?
Figyelt kérdés
Unalmas, szürke életet élek, az ismerőseim nagy része már mind külföldön van én meg iszonyatosan irigylem őket. Nincs munkám és úgy érzem esélyem sincs rá,hogy legyen. Járok egy okj-s tanfolyamra,hogy legyen végzettségem, hátha el tudok helyezkedni, de borzasztóan sokat kell rá tanulni és néha úgy érzem,hogy még ha el is végzem és esetleg valahogy szereznék vele munkát, semmi értelme az egésznek, mert unalmas és nem hozzám való munka. Irigylem azokat akik kimennek külföldre és ott boldogulnak, én ehhez túlságosan bátortalan vagyok. Egy részem vágyik rá, hogy mozgalmasabb, érdekesebb életem legyen, másfelől nemigen tudnám elképzelni máshol az életemet, távol a családomtól. Nekem csak ők vannak, barátaim sajnos nem igen akadnak...2013. márc. 27. 16:25
2/9 anonim válasza:
teljesen együtt tudok veled érezni mert ugyanebben a helyzetben vagyok én is =//
3/9 dani900 válasza:
Nem ez az igazi problémád.
Ezek csak a problémáid tünetei.
Azt kérdezd meg magadtól, miért hagyod, hogy mindez történjen, és mit tettél ez ellen, vagy nem tettél, hogy változtass.
4/9 anonim válasza:
Úúúúgy unom már, hogy olyan emberek siránkoznak itt minden nap akiknek rossz, mégsem tesznek semmit ellene, hogy ne legyen az. Nem hiszed, hogy lehete ? Ugyan inkább lusta vagy megpróbálni és ezzel nyugtatod magad. Akaraterő mindenkibe van csak meg kell találni hajrá.
Ne haragudj, de neked nem kedves szavakra van szükséged, mert az csak árt ... akkor elhiszed, hogy nincs baj, és nem változtatsz csak tovább ssiránkozol ...
5/9 anonim válasza:
Sajnos amíg magyarországon vagy nem engedheted meg magadnak, hogy kedvet szerint válogass munkát. Először mindenképpen egy kis bevételre kellene szert tenned, aztán erre tudnád alapozni a jövődet. A családtól való költözéstől meg ne félj, ha már egyszer megtetted, onnantól már könnyebb lesz az egész :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem is vártam én kedves szavakat, csak egy kis löketet,hogy össze tudjam szedni magam. Azt nem mondanám,hogy lusta vagyok tenni érte,hogy legyen munkám, kb. Éjjel nappal tanulok,hogy nemsokára le tudjak vizsgázni és fel tudjak mutatni egy szakmát, mert sajnos az érettségimmel eddig semire
2013. márc. 28. 08:36
7/9 A kérdező kommentje:
Sem mentem. Azért ìrtem,hogy úgy érzem,hogy esélyem sincs rá, mert nehéz az anyag és jellemzően sokan buknak meg. Ennek ellenére csinálok tovább, mert nincs más választásom.
2013. márc. 28. 08:39
8/9 A kérdező kommentje:
Kicsit sok a hiba, telefonról írok.
2013. márc. 28. 08:40
9/9 anonim válasza:
Téma ki lett vesézve. Minek újra kiemelni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!