Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kell feltétlenül küzdeni...

Miért kell feltétlenül küzdeni valamiért?

Figyelt kérdés
Harmincas nő vagyok, saját családom (még?) nincsen. Miért várják el, hogy akkor legalább hatalmas karriert csináljak? Miért baj az, ha az ember egyszerűen elégedett az életével, és nem vágyik másra/többre? Jól fizető munkám van (fordítás), így nem kell halálra dolgoznom magam, hogy kényelmesen éljek. Inkább dolgozom pár órát egy nap, és a szabadidőmben csinálom, amit szeretek, engem sosem érdekelt, hogy sokat keressek. Így is megvan mindenem. Miért olyan nagy gond ez? Mindenki azzal jön, hogy a képességeimhez képest nem viszem semmire. De miért kell valamire vinni?

2013. márc. 25. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát, én pl azért vállalom fel, hogy nem szeretem őket olyanok amilyenek, mert az olyan szülőket, mint amilyenek a sajátom, egyszerűen nem tudom szeretni, és nem tudok rájuk felnézni. És kész.

Elfogadtam, hogy ilyenek, fogjuk rá, az rendben van... nem viselkedem velük tiszteletlenül. De mivel ők sem tisztelnek engem, ezért az életem személyes területeibe nem engedek nekik "belátást".

2013. márc. 27. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!