Miért van az, hogyha valamiért hihetetlenül rajongunk, akkor néhány nap vagy néhány hét után szinte teljesen elfelejtjük?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 17:38
1/5 anonim válasza:
Ha így van, akkor mégsem rajongtál érte őszintén.
2/5 anonim válasza:
Én ismerem az érzést. Sokszor úgy odavagyok egy csajért, hogy majd megőrülök érte. Aztán összeszedem magam, elhívom randira, kiderül, hogy csak egy emberi lény a maga hibáival együtt, még csak nem is olyan különleges, és teljesen elfelejtem.
3/5 anonim válasza:
Nekem meg a fiúkkal van így.Amelyik egyszer megtetszik,azt hónapokig különlegesnek találom,és minden amit csinál vagy mond olyan tökéletesnek tűnik. De aztán elmúlik egy pár hónap után.Sajnos nekem nem napokig vagy hetekig tart ez az érzés.
Szerintem ez azért van mert először olyan lehetetlennek tűnik hogy azzal az emberrel legyünk,találkozzunk,vagy beszéljünk. Bár ez attól is függ hogy ki az illető.
Aztán lassacskán enyhül a rajongás és közömbös lesz számunkra.Most tulajdonképpen nem válaszoltam meg a miért -et,mert rájöttem hogy nem tudom megválaszolni :D..
Na kíváncsi vagyok a lobbi válaszra.
5/5 anonim válasza:
#3-as, én is így vagyok teljesen mértékben. De hogy miért? Mert talán amíg nem ismerünk meg valakit/valamit egy kicsit jobban addig túlidealizáljuk.Aztán amikor kiderül, hogy nincs is benne semmi olyan különlegesség amit mi elképzeltünk, akkor már nem is érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!