Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzek sajnálatot néhány...

Miért érzek sajnálatot néhány ember iránt?

Figyelt kérdés

pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__34146..

hirtelen megláttam, elolvastam a válaszokat és hát... szegény pasi...

2012. szept. 7. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert ember vagy,és nyilván nem vagy sorstárs.
2012. szept. 7. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert téged ez a nyomorult társadalom és média még nem változtatott meg... szerencsére engem sem, és még pár embert. A többség viszont igencsak menthetetlen.

Én is megtudom sajnálni az ilyesmi dolgokat... sőt, néha túlságosan is belegondolok, hogy milyen lehet adott helyzetben valakinek, vagy pl. valamilyen testi fogyatékosággal élni, és őket ha bántják milyen lenne, stb-stb...

A többség viszont ezzel nem foglalkozik, itt a neten pláne, hiszen névtelenül mindenki ugathat, de az életben is inkább a másik eltaposása megy, és nem a segítése.

2012. szept. 7. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!