Normális vagyok én? Miért akarom ezt?
egyszerűen nem akarok itt élni. ezen a helyen. inkább fognám magam és elmennék menni mászkálni a világban gyalog vagy potyautas ként. hülye vagyok?
12/L
Akkor lennél hulye ha itt akarnál maradni...
Nekem is ez minden álmom, hogy osszepakoljak és neki induljak a világnap stoppal, gyalog meg mindenhogy:)
Sok sikert Neked, egyszer valósítsd meg!
Haver, te 12 éves fejjel nagyon hamar éhenhalnál vagy télen megfagynál. Arról nem is beszélve, hogy ha megszöksz, szabad préda leszel az összes pedofil állatnak, emberkereskedőnek, stb. Én 16 évesen szöktem meg otthonról, vagyis már dolgozhattam is volna (te még nem!), mégsem tudtam magammal mit kezdeni. Ez októberben volt, alig volt nálam pénz (munkához állandó lakhely, bankszámla, stb. kellett volna) ami hamar elfogyott... Az utcán aludtam, majd megfagytam természetesen. Egy hét után már haza akartam menni, de vonatra már nem volt pénzem, inkább maradtam. Rá egy hétre éhesen, szétfagyva és koszosan vitettem haza magam rendőrökkel. Pedig nálunk nem olyan szintű gond volt, hogy jajj a szüleim azt akarják, hogy takarítsak...
Ha esetleg téged is vernek, vagy ilyesmi, akkor tessék besétálni a helyi családsegítőhöz és segítséget kérni. Én is ott kötöttem ki, és segítettek. Eszedbe ne jusson csak úgy elindulni a nagyvilágba! Elhiszem, hogy önálló vagy, én is annak hittem magam, de mikor teljesen egyedül pénz és tető nélkül vagy az utcán a hidegben, akkor rájössz, hogy nem...
én Indiába vagy Nepálba szeretnék költözni, a tököm tele van ezzel az egész földrésszel, pláne az országgal, az amcsik meg nem látják szívesen a bevándorlókat. :)
szerintem normális. azt írod hogy szüleid miatt, de a szüleid sem genetikailag teszik amit tesznek, hanem mert kénytelenek itt lenni, ahol az ördög lakik a fattyaival.
Teljesen normális vagy. Ebben a korban ez az elvárható realitásérzék és nem több. Ettől még nem lesz jó ötlet elindulni. Annyit érts meg, hogy bármit is gondolj most a világról, a világ arra interkontinentális-orbitális ívről tesz! Mert a világ olyan amilyen, és nem olyan amilyennek látni szeretnénk, vagy amilyennek szerintünk lennie kell. Ezt elég nehéz elfogadni. Cserébe változtathatsz a világon. Hiszen Te is a része vagy, saját magadon pedig jogod és lehetőséged van változtatni. Ki-ki egyéni tehetsége és mozgatórugói erejének függvényében képes erre. Te is képes vagy. Ha Te változol, változni fog a környezeteddel a viszonyod is. Nem feltétlenül fog megváltozni a környezeted, vagy a benne élők, de az eredő az által, hogy Te változtál mégis más lesz. (Remélem érthető, nem vagyok túl elvont. Most nem tudom másképp megfogalmazni ezt.) ;o)
(41F)
Hmm azaz pont ezekben az időkben menny világgá! Most a leg szex-orientáltabb az ország a világ minden! Tudod amikor elindulsz, hmm 1. nap még csak meg-meg nézegetnek, aztán észre veszik, hogy hoppá ő már 2-3 napja itt kóvályog.. Hopp behúz 1-2 csöves egy romos "épületbe" amíg magadnál vagy szépen csinálgatnak, aztán amikor megunnak szépen otthagynak.. Te meg amikor magadhoz térsz annyit érzel, hogy felállni se tudsz úgy fáj és akkor látod csak meg, hogy letépték rólad a nadrágod össze is vérezted és még sorolhatnám. És akkor sírsz egy sort este pedig megpróbálsz hazakeveredni. Na és mit kaphatnál még otthon?? Hmm.. Nem jó ötlet!
De ha olyan sok kedved van szétkuratni az agyad hát hajrá!
Ja van 1 másik lehetőség is.. Betalálnak, hogy adnak neked meleg ruhát talán valami átmeneti szállást és kaját.. Észre se veszed, hogy a kajádba drogot raktak és te szépen lassan rászoksz és ki tudja, hogy miket csináltatnak meg veled, hogy megkapd a napi adagodat! Hmm ez is szép kis élet lehet! És erre azt gondolod istenem ez csak magyarország mikor történnének már meg ilyenek.. Hát csak szólok gyakrabban mint hinnéd! Nem hogy lenne 1 kis eszed otthon jól megszednéd magad pénzel meg tudással! Minimum érettségiig maradni! 6 évet csak kibírsz! Ha már 12 kibírtál! És ha jól tanulsz felvehetnek főiskolára vagy egyetemre ösztöndíjjal amiért nem kell vagy csak egy nagyon csekély összeget kell fizetni Magyarország másik végén! ÉS ennyi nem élsz a szüleiddel, utána eltudsz helyezkedni rendesen, jó munkád lesz és tudsz rendes lakbért fizetni, tudsz spórolni saját házra! Kérlek ne szúrd el itt az életed! Ha most elszöksz otthonról szüleid soha nem fognak benned megbízni nem engednek el mo. másik felére! Hosszú távon gondolkodj! Ne azon, hogy most mi jó neked! Könyörgöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!