Normális vagyok én? Miért akarom ezt?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem akarok itt élni. ezen a helyen. inkább fognám magam és elmennék menni mászkálni a világban gyalog vagy potyautas ként. hülye vagyok?
12/L
2009. szept. 17. 20:23
1/20 anonim válasza:
Megértelek. Egyre kevésbé élhető hely ez. 32/N
2/20 A kérdező kommentje:
nem az ország miatt! a szüleim miatt! kicsinálnak :/
2009. szept. 17. 20:29
3/20 anonim válasza:
dehogy. indulj holnap! majd néha küldj lapot.
4/20 anonim válasza:
Hát akkor nem a menekülés az első, hanem hogy beszélj erről nekik.
5/20 A kérdező kommentje:
beszéltem én de semmi eredmény! ezért akarok elhúzni!
2009. szept. 17. 20:32
6/20 anonim válasza:
Jack London Országúton c. regénye jutott eszembe, annak ilyesmi a témája. Nagyon már nem emlékszem rá, csak arra, hogy anno nekem nagyon tetszett... Ha szeretsz olvasni, ajánlom. Ha nem, akkor is, szerintem bejönne neked.
7/20 A kérdező kommentje:
haver én nem olvasni akarok
2009. szept. 17. 20:33
8/20 anonim válasza:
Az én fejemben is megfordultak hasonló gondolatok, de gondolj bele, a szüleid nélkül elég hamar éhen halnál...
9/20 A kérdező kommentje:
óóó ha tudnád hogy mennyire önálló agyok! >:D
2009. szept. 17. 20:35
10/20 anonim válasza:
Na erre kíváncsi vagyok. "meddig életképes egy 12 éves a szülei nélkül valahol a világban?". De most komolyan. A kaját miből fogod megvenni? Dolgozni fogsz? Kéregetni? Vagy esetleg lopni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!