Van valamilyen módja kikerülni a helyzetéből annak, aki "ideális célpont"?
Valamelyest eltérek az átlag emberektől és emiatt sosem volt könnyű életem. Suliban mindvégig kifogtak és felnőttként is rendre bekóstol valaki. A családomban, rokonságomban sosem álltam túl magasan a ranglétrán és ha engem ért sérelem, azt sosem vette senki komolyan, de ha én sértettem mást, azonnal megkaptam a "hülye bunkó"-jelzőt.
Barátnőm és jóbarátom sem sok volt eddig az életemben. Ez nem éppen jó érzés. Van olyan ember itt, aki átélt hasonlót vagy ismer ilyen embert, akinek sikerült ebből kitörnie? Senkivel nem tudok erről beszélni, a pszichológusokban pedig már nem bízom.
Egy pár példát akkor leírok: Suliban mindvégig kigúnyoltak, időnként kaptam is.
Az ismeretségi körömben lévők gyakran emlegetnek azért is, mert sikertelen vagyok a nőknél, az egyikük egyszer azt mondta, hogy nyugodtan levághatnám, vizelni anélkül is tudok, másra meg úgysem kell. A másikuk meg pityókásan arra célzott, hogy nem-e meleg vagyok esetleg.
Az unokatestvérem egyszer sokak előtt "csökkent értelmi képességűnek" nevezett.
Ezek kiragadott dolgok, de csak cseppek a tengerből. nem tudom, mi az ok, lehet, hogy bokszzsáknak látszom kívülről, fogalmam sincs.
Értem, köszönöm!
Igen, talán tényleg az lesz a legcélravezetőbb, főleg, hogy szabad vagyok, mint a madár. soha többé nem akarom úgy érezni magamat, mint eddig, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!