Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? (kérdés túl rövid...

Mit tegyek? (kérdés túl rövid a magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés
Nem vagyok jó semmibe..Rajzolni nem tudok.Énekhangom nincs. Gitározásra gondoltam de úgy érzem az se menne..nem vagyok jó semmibe :/// Mit tegyek?

2013. márc. 24. 01:27
 1/7 anonim ***** válasza:
aha, de lehet éppen te fogod megalkotni a következő atommodellt az atomfizikában, az hogy nincs a zenéhez tehetséged az smemit sem jelent, senkit nem érdekel..xd
2013. márc. 24. 01:33
 2/7 A kérdező kommentje:
azt se tudom mi az xD.Jó jegyeim vannak de nem vagyok az az fúú de okos..nem értek kb.úgy semmihez...
2013. márc. 24. 01:44
 3/7 anonim ***** válasza:
mit szeretsz csinálni(a gépezésen kívűl)?ha megvan akkor csináld azt
2013. márc. 24. 01:59
 4/7 anonim ***** válasza:
sport? én pl azt hittem hogy rohadt béna könyvmoj vagyok, mert nem tudtam se focizni, se röpizni, semmit:D aztána s sors úgy adta, hogy elment egy szertorna edzésre, és az edző azóta is el van tőlem ájulva..szóval lehet hogy te pl..vívni tudsz:D nem tudhatod. próbálgass
2013. márc. 24. 02:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Futni szeretek :D De ilyen időkbe azt se tudok..Egyébként valami jó hobbira gondoltam.Nyáron tudok mit csinálni de ilyen időkbe nem !!
2013. márc. 24. 02:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Télre milyen foglalkozást ajánlotok? :D
2013. márc. 24. 02:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy lehettek ilyen unkreatívak?
2013. márc. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!