Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek? (kérdés túl...

Szerintetek? (kérdés túl rövid a magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés
Mostanában azon gondolkodtam hogy olyan gyorsan megy az idő meg minden.. és szeretném hogyha anyukám sokáig élne 12 éves vagyok.. valami ötletek? Tudom hülyeség ilyeneket gondolkodni de mégis

2013. márc. 19. 18:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Olyan szomorú vagyok miatta
2013. márc. 19. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam ilyeneken 12 évesen. Most 21 vagyok, és visszagondolva nekem 18 előtt baromi lassan telt az idő, nem győztem kivárni, hogy legálisan vehessek piát és hogy elhúzhassak otthonról. Aztán 18 után felpörögtek az események, kettőt pislogtam és mindjárt diplomázok.

Szüleim időközben öregebbek lettek, de jól vannak, én is szeretném ha sokáig élnénk még egymásnak. :)

Irigyellek amiért még csak 12 vagy. Én olyan sok mindent másképp csinálnék. De most is jó.

2013. márc. 21. 06:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2013. márc. 21. 17:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is most mindent másképp csinálok :) És így jobb csak valamiért mindig sírnom kell és szomorú vagyok
2013. márc. 21. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is 12 vagyok :DD De szerintem lassan megy az idő.Én is szeretném ha sokáig élne :)))
2013. márc. 24. 02:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi miatt van sírhatnékod?
2013. márc. 24. 02:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ezért mert jó lenne hogyha sokáig élne
2013. márc. 24. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!