Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mit tegyek? :O (Kérdés...

Most mit tegyek? :O (Kérdés rövid, magyarázat hosszú. )

Figyelt kérdés

Mostanában olyan furcsán érzem magam...

Úgy érzem, hogy vonzódom a lányokhoz... A fiúk nem is érdekelnek.

14/L vagyok amúgy.

Sajnos ezt nem nagyon tudom megbeszélni a barátaimmal, mert a nagyrészük fiú, és az egyetlen lány, akivel normálisan tudnék erről beszélni már leszar engem. Szóval ő is kilőve.

Próbáltam beszélni az egyik legjobb barátommal, de szerinte kinövöm.

Ti mit gondoltok? :S Valakivel esetleg meg tudnám beszélni?

2010. aug. 18. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
De mi az amit a lányokban jobban szeretsz, mint a fiúkban? Nem tudok segíteni. Milyen jó érzés amikor egy erős hapsi van egy lány mellett, nem pedig egy gyengusz nő. Nem értem.
2010. aug. 18. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, egyszerűen csak megtetszenek..

Sajnos eddig az esetek 70%-ában gyengusz fiúkkal voltam körülvéve...

2010. aug. 18. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

ilyen nekem is szokott lenni hogy megnézek egy lányt stb. és elgondolkodtam rajta hogy akkor most melyik nemhez is húzok. de rájöttem hogy csak az ismeretlen vonz. magadban kell rájönnöd hogy mit jelenthet ez. volt már barátod? ha gondolod velem beszélhetsz.

16L.

2010. aug. 18. 18:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Volt már barátom, 4 is.

Ez csak mostanában van így.

És van, hogy elképzelem, hogy egyszer összejövök egy lánnyal és nem viszolygok tőle..

2010. aug. 18. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyi:

Lesznek még az életben ingadozások.

De legyél teljesen őszinte magadhoz:

-A pasijaidba SZERELMES voltál?

-És volt már olyan, hogy ha megláttál egy lányt, azt mondtad, hogy úúú... (mint amikor meglátsz egy tök helyes fiút)

Ha az elsőre 'nem' a válasz, a másodikra 'igen' akkor...Ha fordítva, akkor akármit érezhetsz a lányok iránt, nem vagy se meleg se bi. (egyenlőre)

2010. aug. 18. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
14 éves és 4 pasija volt... Egyértelmű, hogy nem volt szerelmes. :)
2010. aug. 18. 21:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, voltam már szerelmes fiúba. (4ből 2be, a másik kettőnek épp emiatt lett vége.)

Igen, már volt ilyen.

2010. aug. 19. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!