Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magam folyton egy...

Miért érzem magam folyton egy senkinek?

Figyelt kérdés
Régebben sok barátom volt,ma már csak pár,és ma is egész nap egyedül voltam szünetekbe még sírtam is de senkit sem érdekelt. Úgy érzem minden kicsúszik a kezem közül. Mindig a tanulással hajtanak és sokszor mikor már csak a tanulás szóra gondolok elsírom magam mert annyi mindent kell tanulnom..Annyira egyedül érzem magam,főleg most.Egyre magányosabb vagyok.Nem vagyok valami jó tanuló,mivel LUSTA vagyok,tudom hogy ez a baj és ezért az osztályom fele hülyének hisz,akinek a kettes is alig van meg,de ez nem igaz. És senkivel sem vagyok jóba. Szerintem utálnak vagy nemtudom..mert alacsony vagyok és nincs nagy mellem az lehet a baj??Sose merem kimondani az igazat,mert félek..ha valaki megbánt csak félrevonulok és sírok.sokszor elhatároztam már hogy : Oké,holnap pozitív leszek és kapcsolatokat építek,de ahogy beérek és meglátom a lányokat az osztályból akik sokkal érettebbek nálam,elszáll minden önbizalmam:( help me

2013. márc. 20. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Hahó:) Privátomat légyszi nézd meg:):)
2013. márc. 20. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Figyelj !

Nekem is írhatsz privátban , mert nekem is sok ilyen gondolatom van és én sokszor túlteszem magam rajtuk .

Tanulással kapcsolatban szerintem sem lusta sem buta nem vagy , egyszerűen eltűnt a tanulás iránti vágyad ! Egyrészt igazuk van a szüleidnek hogy hajtanak ( engem is hajtanak ) ,de néha azért nagyon sokat akarnak .

Az hogy sírtál és senki se jött oda hozzád az azért szerintem elég szomorú , hogy nincs egy rendes ember az osztályotokban aki legalább megkérdezné hogy mi a bajod ! Szánalmasak !

Barátok meg , az igaz barátok megmaradnak , a hamis vagy csak egyszerű ismerősök meg előbb utóbb eltűnnek az életedből . Nekem is kenés barátom van . De ez van, .evvel kell beérnem , és sokkal jobb ha van egy igaz barátod akivel mindent megoszthatsz , mint sok egyszerű barát , akik van hogy kikotyogják a legféltettebb dolgaid , és kibeszélnek a hátad mögött.

2013. márc. 20. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a lányoknál abszolút hátrány, ha rossz tanuló, véleményem szerint. Ezen tudsz változtatni, tehát nem kell, hogy gond legyen. A külsőddel nem szabad, hogy elégedetlen legyél, mert az mindig meglátszik valakin, hogy érzi magát a bőrében. Nincs is rá okod, nekem például pont ilyen az ideálom.
2013. márc. 20. 22:26
 4/5 dani900 ***** válasza:
100%

Had idézzek tőled:

"Sose merem kimondani az igazat,mert félek"

Mit szólnál egy ilyen mondathoz:

Kimondom az igazat, mert én irányítok, és nem a félelem!

2013. márc. 20. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Olyan jó lenne segíteni neked, de LUSTA vagyok... :(
2013. márc. 21. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!