Miért érzem magam folyton egy senkinek?
Figyelj !
Nekem is írhatsz privátban , mert nekem is sok ilyen gondolatom van és én sokszor túlteszem magam rajtuk .
Tanulással kapcsolatban szerintem sem lusta sem buta nem vagy , egyszerűen eltűnt a tanulás iránti vágyad ! Egyrészt igazuk van a szüleidnek hogy hajtanak ( engem is hajtanak ) ,de néha azért nagyon sokat akarnak .
Az hogy sírtál és senki se jött oda hozzád az azért szerintem elég szomorú , hogy nincs egy rendes ember az osztályotokban aki legalább megkérdezné hogy mi a bajod ! Szánalmasak !
Barátok meg , az igaz barátok megmaradnak , a hamis vagy csak egyszerű ismerősök meg előbb utóbb eltűnnek az életedből . Nekem is kenés barátom van . De ez van, .evvel kell beérnem , és sokkal jobb ha van egy igaz barátod akivel mindent megoszthatsz , mint sok egyszerű barát , akik van hogy kikotyogják a legféltettebb dolgaid , és kibeszélnek a hátad mögött.
Had idézzek tőled:
"Sose merem kimondani az igazat,mert félek"
Mit szólnál egy ilyen mondathoz:
Kimondom az igazat, mert én irányítok, és nem a félelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!