Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Duci vagyok de folyton a...

Duci vagyok de folyton a kajával foglalkozok, ha nem foglalkoznék vele akkor lefogynék?

Figyelt kérdés
Szóval 14 éves lány vagyok és van rajtam +10 kiló és már nagyon régóta diétázok-túlhajszolom a sportot-számolgatom, hogy mikor ehetek újra-mindig rákoncentrálok a sütire hogy NEM most nem ehetek de végül mégis eszek és folyton fel le mászkálnak rajtam a kilók és mindig csak a kaja a bajom, ha nem foglalkoznék a kajával hanem normálisan sportolnék és mondjuk a kutyámmal törődnék magától lemenne minden?:s

2013. márc. 17. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. márc. 17. 15:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha az étkezéseid rendszeresek és megválogatod hogy mit eszel akkor magadtól le fogod dobni a kilókat.Ha sportolsz is mellé akkor az nagyon jó.

Javaslat :tésztákat,lisztből készült dolgokat és a cukrot el kell felejteni.Helyette sok zöldség,gyümölcs,esetleg ha veszel zabot azt eheted,vagy abból csinálhatsz sütit is.( [link] )

Ja és húst is ehetsz nyugodtan,a lényeg az rendszerezés mármint pl mindig délben ebédelj stb.,és válogasd meg mit eszel.(rizs is kilőve)

Sok sikert!

2013. márc. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!