Megtudtam h az ofőm nagyon beteg. Nagyon szeretem és aggódok érte. Hogyan tudnám kezelni a dolgot?
Figyelt kérdés
mit csináljak h érezze h törődök vele de az osztályom ne tartson nyalósnak?2013. márc. 20. 18:40
11/17 problem3girl válasza:
nem úgy hívják ,hogy detti néni?????
12/17 A kérdező kommentje:
Neem :)) Ő férfi....és ez középsuli szóval nálunk nem divat a "néni" "bácsi" megszólítás....inkább XYtanár úr ^^
2013. ápr. 3. 16:21
13/17 anonim válasza:
Szerintem is csoki:) Meg odafigyelés.. Biztosan tudod vele máshogy is éreztetni, hogy aggódsz érte. Mondjuk többet beszélgetsz vele, vagy elmondod neki így konkrétan:)
Szerintem amúgy az ilyen tanár-diák barátságok olyan gyönyörűek tudnak lenni:) Nekem is van tanár barátom:)
Egyáltalán nem gáz amit csinálsz!!
(Amúgy volt egy kérdés, hogy egy lány a tanárával barátkozik, és az apja ezért pedofilnak tartja a tanárt. Az ugye nem te vagy?:S)
:)
14/17 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó! :)
De...! Én vagyok az aki azt a kérdését(is)feltette...
2013. ápr. 5. 11:12
15/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Azóta változott valami? Vagy legalább enyhült ezzel kapcsolatban az apukád?
16/17 A kérdező kommentje:
Hát nem...pont tegnap volt h bent maradtam segíteni neki suli után kb 1.5órát és rögtön ment a pampogás....:D
2013. ápr. 5. 16:10
17/17 anonim válasza:
Késői válasz de a szülőkkel beszéljetek meg valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!