Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek beteg vagyok?

Szerintetek beteg vagyok?

Figyelt kérdés

kizárólag rosszfiúkhoz vonzódom, keresem a bajt, és imádok mindent ami veszélyes.. és ez alatt nem azt értem hogy nem nézek körül mielőtt átmegyek az úttesten, tényleg imádok veszélyesen élni. a legjobb barátnőm a szöges ellentéte az életstílusomnak, furának tart. ezért elgondolkodtam..

nem szórakoztat szinte semmi, ami legális.

nem akarok megváltozni, jól érzem magam, tudom hova tart az életem, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez személyiség kérdése, hogy ki mitől érzi jól magát, vagy valami bajom van pszichésen?

19L

2012. nov. 9. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ebből túl sok minden nem derült ki, amit írtál... Konkrétan mi szórakoztat, ami nem legális?
2012. nov. 9. 22:40
 2/7 intrepid ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy betegség. Írjál priviben többet, akkor pontosabb választ tudok adni.
2012. nov. 9. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
nem betegség csak ilyen a személyiséged
2012. nov. 9. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem ez szimpatikus egyébként:) sztem semmi pszichés probléma, csak kicsit adrenalinfüggő vagy és ugymond szélesebb körűek a határaid

19/F

egyébként milyen nem legális dolgokra gondoltál? lopás meg ilyen tipusu dolgok v csak pl tépsz te is?

2012. nov. 9. 22:53
 5/7 A kérdező kommentje:
4# utóbbi és hozzá hasonlók :D lopásra nincs szükségem, de ha lenne megtenném..
2012. nov. 9. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy Rózsa Sándor voltál előző életedben, és ezért van.
2012. nov. 9. 23:56
 7/7 anonim válasza:

"imádok veszélyesen élni"

Na most vagy a veszélyt imádod, vagy élni... Mert a veszély a halál lehetőségét hordozza...

Nem leszel hosszú életű, ha nem kérsz segítséget.

2012. nov. 10. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!