Szerintetek beteg vagyok?
kizárólag rosszfiúkhoz vonzódom, keresem a bajt, és imádok mindent ami veszélyes.. és ez alatt nem azt értem hogy nem nézek körül mielőtt átmegyek az úttesten, tényleg imádok veszélyesen élni. a legjobb barátnőm a szöges ellentéte az életstílusomnak, furának tart. ezért elgondolkodtam..
nem szórakoztat szinte semmi, ami legális.
nem akarok megváltozni, jól érzem magam, tudom hova tart az életem, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez személyiség kérdése, hogy ki mitől érzi jól magát, vagy valami bajom van pszichésen?
19L
nekem ez szimpatikus egyébként:) sztem semmi pszichés probléma, csak kicsit adrenalinfüggő vagy és ugymond szélesebb körűek a határaid
19/F
egyébként milyen nem legális dolgokra gondoltál? lopás meg ilyen tipusu dolgok v csak pl tépsz te is?
"imádok veszélyesen élni"
Na most vagy a veszélyt imádod, vagy élni... Mert a veszély a halál lehetőségét hordozza...
Nem leszel hosszú életű, ha nem kérsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!