Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Súlyosan őrült, visszaeső...

Súlyosan őrült, visszaeső depressziós és lelki nyomoronc lennék?

Figyelt kérdés
Sok dolog rossz az életemben nem látok már semmi jót úgy érzem meg akarok halni. Semmi se megy gyenge vagyok :(
2013. márc. 17. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
menj el sportolni
2013. márc. 17. 16:04
 2/8 LeftBehind ***** válasza:

1. Tényleg....zseniális vagy,b@szod! Öngyilkos hajlamai vannak,te meg lerendezed annyival,hogy sportoljon....

Kérdező - szerintem próbálkozz meg mondjuk a meditációval. Nem azonnali a hatás,de huzamosabb gyakorlás után tényleg segít. Esetleg keress valami hobbit,ami tetszik és tényleg csinálni akarod. Itt se számít,hogy azonnal tökéletesen menjen minden,lényeg,hogy tetszik amit csinálsz és a kemény gyakorlás meg is fog látszani.

2013. márc. 17. 17:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Szegény első:) jó a tanácsa egy kiadós sportolástól 1 egész napig nem bosszant fel semmi:) Viszont sajna összetettebb a probléma,mert most rájöttem,hogy szerelmes akarok lenni..:D
2013. márc. 17. 17:14
 4/8 LeftBehind ***** válasza:

Hát ha szerelmes akarsz lenni,akkor először is önmagad kell helyre pofoznod,mert addig egy csaj se fog feléd szagolni.

Nehogy magadra vedd,csak azt írom,amit a saját bőrömön tapasztalok már évek óta.

2013. márc. 17. 17:18
 5/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok egyébként és ez sajnos igaz,már volt barátom de szakítottunk :(
2013. márc. 17. 18:28
 6/8 LeftBehind ***** válasza:
Ja,bocs...amúgy tökmind1,nemtől függetlenül működik a dolog.
2013. márc. 17. 18:32
 7/8 petra666 válasza:
Tedd fel magad egy társkeresőre.
2013. márc. 19. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
igen :Đ
2014. ápr. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!