Súlyosan őrült, visszaeső depressziós és lelki nyomoronc lennék?
Figyelt kérdés
Sok dolog rossz az életemben nem látok már semmi jót úgy érzem meg akarok halni. Semmi se megy gyenge vagyok :(2013. márc. 17. 15:48
2/8 LeftBehind válasza:
1. Tényleg....zseniális vagy,b@szod! Öngyilkos hajlamai vannak,te meg lerendezed annyival,hogy sportoljon....
Kérdező - szerintem próbálkozz meg mondjuk a meditációval. Nem azonnali a hatás,de huzamosabb gyakorlás után tényleg segít. Esetleg keress valami hobbit,ami tetszik és tényleg csinálni akarod. Itt se számít,hogy azonnal tökéletesen menjen minden,lényeg,hogy tetszik amit csinálsz és a kemény gyakorlás meg is fog látszani.
3/8 A kérdező kommentje:
Szegény első:) jó a tanácsa egy kiadós sportolástól 1 egész napig nem bosszant fel semmi:) Viszont sajna összetettebb a probléma,mert most rájöttem,hogy szerelmes akarok lenni..:D
2013. márc. 17. 17:14
4/8 LeftBehind válasza:
Hát ha szerelmes akarsz lenni,akkor először is önmagad kell helyre pofoznod,mert addig egy csaj se fog feléd szagolni.
Nehogy magadra vedd,csak azt írom,amit a saját bőrömön tapasztalok már évek óta.
5/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok egyébként és ez sajnos igaz,már volt barátom de szakítottunk :(
2013. márc. 17. 18:28
6/8 LeftBehind válasza:
Ja,bocs...amúgy tökmind1,nemtől függetlenül működik a dolog.
7/8 petra666 válasza:
Tedd fel magad egy társkeresőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!