Hogyan tegyem jobbá az életem?
Figyelt kérdés
Minden sz@r benne,nem érzek boldogságot. Erőltetem,hogy csinálok dolgokat,de semmi sem tesz igazán boldoggá. Semmilyen kapcsolatok,semmilyen bulik,semmilyen tudatmódosítószer semmi. Valami baj lehet az agyammal?2013. márc. 17. 00:49
1/4 anonim válasza:
nincs semmi baj az agyaddal csak egy picit depresszios vagy. Keresd fel egy jo baratod egy kiados beszelgetes sokat segithet :)
2/4 dani900 válasza:
A jóbarát lehet egy pszichológus is :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem mindenki életében elérkezik ez a pillanat, valaki hamar túllendül rajta, van aki elnyomja. A boldogságot nem lehet erőltetni, csak hagyni, hogy sodorjon magával, és akkor boldog leszel. Ugyanis a valódi boldogsághoz nem kell cél, csak tett. Hagyd magad megüresedni, nem kell tenned semmit, engedd el a gondolatokat, és hagyd az űr megteljen a vággyal, cselekedettel és a boldogsággal. Ez úgy hangzik, mint egy rossz hittérítős duma, de én a tapasztalást javaslom. :)
Engedd meg, hogy idézzek egyik kedvenc "írómtól":
Cselekedj a cselekedetért-feledd a hasznot.
Élvezd a hasznot-feledd az elismerést.
Élvezd az elismerést-feledd önmagad.
Élvezd önmagad-és nincs mit feledned." AJC
Üdv:K.P.
4/4 dani900 válasza:
na engem is meg lehet lepni :)
tényleg szép idézet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!