Káosz az életem. Hogyan tegyem rendbe?
Diák vagyok.Folyton tornyosul a sok munka a fejemre,ilyen olyan dolgozatok,esszék napról napra gyűlnek.
A szobám körülbelül így néz ki:
Teljesen elhagytam magam,mosolyogni sem tudok már,kihagytam egy csomó iskolát,most is fent vagyok,megint rám tört a pánik,próbáltam kicsit pótolni az iskolai anyagot.
Senki nincs mellettem akire számíthatnék,csak elfelejtett barátok akikkel néha összefutok.Minden nap hazajövök,bámulok ki a fejemből.Szociális életem 0. Emocionális támaszom senki semmi.Úgy érzem mindenre találok kifogást.Tudom mit kell tennem de nem tudom honnan kellene megközelíteni a problémát.Legszívesebben újrakezdeném az egész életem.Írjatok bármit kérlek.
Így már érthető, miért írhatta Freeman Dyson fizikaprofesszor: „Nagyra becsült elmék gondolatait osztom, amikor újra felteszem Jób kérdéseit. Miért szenvedünk? Miért oly igazságtalan a világ? Milyen célt szolgál a fájdalom és a tragédia?”
Ha ezekre a kérdésekre megtalálod a választ, akkor az segít, hogy rendbe jöjjön az életed!
Most erre lehet azt reagálod, hogy ezekre a kérdésekre nincs válasz....De igenis van, és sok ember akik megkapták, most boldog, céltudatos életet élnek. Ezeket a válaszokat a Szentírásban találod!
Volt már pár ilyen kérdésem,de eddig erre kaptam a leghasznosabb válaszokat.Mindannyian jókat írtatok.Megnéztem Maslow piramisát...hát nekem kb. minden szintről hiányzik valami.
Aki kérdezte privátban hogy lány vagyok-e annak üzenem hogy igen .Bár nem tudom hogy ez miért fontos...
Tényleg köszönöm a válaszokat,mindegyiken elgondolkodtam és tényleg azon leszek hogy változtassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!