Szerintetek miért "szivatnak" az osztálytársaim?
17 éves lány vagyok negyedikes.Nem igazán összetartó az osztályunk,klikkek vannak és hát nekem is meg van a baráti köröm.Szerintem az osztályunk "menőbbik" része tök nyomoréknak néz minket,mert nem vagyunk olyanok mint ők.(olyan gyerekesek és hülyék:D)De amúgy mindenkivel jóba vagyok kedves vagyok mindenkihez.Van 2 fiú az osztály "keménymagjai" akik viszont elég sokszor "szivatnak"...vannak olyan időszakok amikor egyáltalán nem ,de most megint elkedték.De amúgy meg ök is rendesek velem ha pl. külön vannak..de ha együtt..Olyan gyerekes dolgokat csinálnak hogy pl órán levelet írnak hogy "Tetszel az Xy-nak(a srác neve)",meg hogy "megdugnánk":D..ilyen nagyon gyerekes szexel kapcsolatos dolgok.Jó persze nem foglalkozok velük mert részben tudom hogy csak hülyéskednek...de nem értem hogy miért csak nekem mondanak ilyeneket.Mindig jófej vagyok velük is,nevetek a poénjaikon stb.Szerintem ronda se vagyok egyáltalán sőt nyomorék se:DEgyszerűen mi mások vagyunk mint ők..de akkor a barátnőimmel pl. miért nem csinálják ezt,miért csak velem?:D
Szerintetek most azért mert valamilyen szinten bejövök nekik(vagy csak az egyiknek) csak nem merik mondani,vagy pedig mer nyominak tartanak és szivatnak?ÁLtalába azt szokták szivatni aki nyomi meg stb. és ez olyan szar mer én egyáltalán nem érzem magam annak..max az ő körükbe..Fiúk ti mikor szoktatok ilyeneket csinálni egy csajjal?:D
Köszi hogy elolvastátok:)
Szia!Aha valahogy így van nálam is:D:S
Privibe küldök képet:)
Velem is ilyeneket csináltak középsuliban. Pedig nekem 17 éves koromtól kezdve volt komoly kapcsim mindig ergó nem lehetek olyan ronda.. Max. annyi lehet, hogy picit visszahúzódóbb voltam, bár volt nálam csendesebb csajszi&őt nem cseszegették annyit. Fene se érti ezeket a debil fiúkat.
Amúgy mióta elballagtam (1,5 éve) teljesen más vagyok és inkább a fiúkkal tudok szót érteni..
20/L
azzal nem szoktunk viccelődni, amikor arról van szó, ki melyik lányt sunázná
hidd el, azt komolyan gondolják, és ha lenne alkalmuk, meg is húznának
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!