Van egy tanarunk, akivel szivatnak az osztalytarsaim, mit csinaljak hogy hagyjak abba?
Ez egy nagyon gyerekes viselkedés, ami természetes a kamaszok körében. A legjobb kivédése ennek az, ha az ilyen jelleggű tréfákat visszafordítod a másik irányba. Kezd el mondani hogy igen együtt voltál a tanárral és szexeltetek meg smároltatok és szerelmes vagy belé és ő is tebeléd és bizsereg a levegő köztetek és te vagy a kedvence és a többieknek szar már mert ők nem kapnak jó jegyeket csak te és lehet irigykedni nyugodtan.
Ha mindezt úgy csinálod, hogy a tanárnak ne jusson vissza a fülébe (márpedig szerintem nem fog, azért annyira nem vagány egyik kölyök se) akkor néhány hét alatt ezzel a viselkedéssel letudod építeni ezeket a hecceléseket, mert ha beleegyezel akkor már nem lesz érdekes.
Kreatívnak kell lenni! Nekem volt egy osztálytársam mindig ütötte az öklével a kezem, nem mertem beszólni, gyerek voltam még (15-16 éves). Akkor éltem a rocker korszakom. Vettem egy hegyes szegecses karkötőt. Amikor az osztálytársam elkezdte megint "poénból" ütni a kezem, én nem csináltam semmit csak odatartottam a csuklóm és azzal védekeztem. 3 nap se kellett leszokott róla. Aztán letettem a karkötőt de nem szokott vissza rá.
Szóval vannak ilyen gyerekes idióták akiknek ez szórakoztató de ha megfelelően kezeled akkor hamar lelehet építeni őket!
mond meg nekik az igazat!
Tényleg,mondd el kerekperec.Többet tanulsz,figyelsz az órán,mert rájöttél h fontos h jól tanulj.És nem vagy a tanár kedvence."
Koszi a valaszokat!:)
Az osztalytarsaim tudjak hogy nincs semmi csak irigyek es azert cs*szegetnek.A tanarnak pedik tenyleg nem vagyok kedvence ugyan ugy kap mas is jo jegyet es aki megerdemli ugyan ugy megdicseri,es a jo tanulok nem is foglalkoznak,csak a akik irigykednek mert jobbak a jegyeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!