Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor szartál be utoljára?

Mikor szartál be utoljára?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 14:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
fogadjunk hogy elkényesztett városi "én nem nyúlok sehova mert piszkos leszek" emberek vagytok, akik még arra sem képesek, hogy arrébb tegyenek egy széket.
2013. márc. 22. 17:40
 22/29 anonim ***** válasza:
21#21-el egyetértek! Hogy maradjak a kérdésnél: Volt szerencsém hármas agyvérzéssel randevúzni...( gyengeelméjűek kedvéért: egyszerre 3 ér durran el,ami egyszerre "csak" három agyvérzés...) Kb. egy hét mélyaltatás csövekkel,gumilepedővel,pelenkával, satö... satö... Aztán -qrva nagy életösztön a szervezetemben?- 5-6 hétig tartó regenerálódás és amikor már rendbejöttem,akkor tudtam meg,hogy bizony sokáig bizony naponta vagy naponta többször is bessz... Ennek 6 éve! (a hasmenés egész más.) Azóta ámár van egy fiam is és cserélgetem a pelenkáját,bár hála Anyjának eléggé ritkán...
2013. márc. 22. 18:08
 23/29 anonim ***** válasza:
Ilyeneket kérdezel? Hát nem emlékszel amikor nyitva maradt a szád alvás közben.
2013. márc. 23. 05:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Birom ezt a tonnányi hülyét, akinek nem esett le hogy a kérdés unalomból született. Fájdalmas beleolvasni a kommentekbe, ahogy hirtelen aktiválódik a sok önjelölt okoska, aki gondolom bármi máshoz tök hülye, ezért gyors kihasználja az alkalmat ha adódik egy egyén akit lehet alázni.. eltévesztettétek a számot! Mellesleg ez a mondat egy filmben hangzott el és onnan idézte a kérdező, ja igen, még a filmben is poén volt, alap intelligencia elég ahhoz, hogy az ember rájöjjön és ne vegye komolyan. De úgy tapasztalom ez az oldal sokszor arra való hogy összegyűjtse egy tömbbe a legretardáltabbakat, akik csapatban verhetik a nyálukat egonövelésnek. Rakás szerencsétlen. :D De mindegy, lehet tovább gyűlölködni meg leszavazni a kommentemet, ehhez értetek ;)
2013. márc. 23. 14:06
 25/29 A kérdező kommentje:
Így van!!! Ott a pont! Valamelyik filmben volt,de meg nem mondom melyikben...nálunk ez az óta poén...nálunk.
2013. márc. 24. 21:41
 26/29 anonim ***** válasza:

Szívunk kicsit, szívunk. :D.

http://www.youtube.com/watch?v=n2itT5nIVDk&feature=youtube_g.. (9-es)

Amúgy, akkor rábuksz, vagy mi lesz?

2013. márc. 25. 05:05
 27/29 anonim ***** válasza:
24-es ha láttad a válaszomat azt is ki olvastad belőle hogy értem a poént és nem vettem komolyan a kérdést 17-es.
2013. márc. 25. 08:33
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor értelem szerűen nem neked címeztem a választ. Ügye akinek nem inge...
2013. márc. 25. 09:52
 29/29 anonim válasza:
Egyszer amikor 13éves voltam,valami borzalmas vírust kaptam el hányás+takony+hasmenés.Egyszer elalvás előtt nem mentem el wcre,mert azt hittem,hogy vissza tudom tartani,de nem. :S
2013. ápr. 3. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!