Mikor szartál be utoljára?
Aki felettébb megbotránkoztatónak érzi ezt a tulajdonképpen jelentéktelen kérdést, azt megkérem olvassa el ezt az idézetet...
„A szar szót a könyvekben még a közelmúltban is kipontozták, ezt nem erkölcsi szempontok miatt tették. Ugyan ki állíthatná, hogy a szar erkölcstelen! A szar helytelenítése metafizikus jelenség. A székelés pillanatai naponta bizonyítják a Teremtés elfogadhatatlanságát. Vagy-vagy: vagy elfogadható a szar (s akkor a vécében ne zárkózzunk be), vagy elfogadhatatlan módon teremtettek meg bennünket. Ebből következik, hogy a lét határozott igenlésének esztétikai eszményképe az olyan világ, amely tagadja a szart, és mindenki úgy tesz benne, mintha a szar nem létezne. Ezt az esztétikai eszményképet giccsnek nevezzük."
11-12: Egyes liberalistának tartott "gondolkodók" egyszerűen csak bunkók, gátlástalanok, erőszakosak, és ránőnek másokra. Sokan a békesség kedvéért egyetértés nélkül is inkább rábólogatnak a gondolatra, mert így előbb szabadulnak tőlük.
A születés a világ legtermészetesebb dolga, a női szülőút "alkatrészei" is közismertek. Én most a "nagy szókimondó" világra jövetele útjának utolsó "alkatrészére" gondolok, amely teljesen feleslegesen tette dolgát, de nem mondom ki.
Jobb helyen ezt így illik, gondolni mindent szabad, kimondani, és tenni még akkor sem biztos hogy célszerű. Ami az eredeti kérdés témáját illeti, szívesen küldök neked egy kocsonyás tállal, jön a Húsvét, bizonyára jól mutatna az ünnepi asztalodon. Pukikat személyesen mellékelhetsz hozzá...
(Azért csak be kellene vezetni a szögletes gyógyszerkiszerelést!)
Úr Isten mi lett itt!:D
Már el is felejtettem hogy kiírtam ezt a kérdést,nem is hittem,hogy kommentálni fogja valaki!
Egyébként ahogy az egyik válaszoló is írta sokkal hülyébb, semmitmondó,durvább és undorítóbb kérdésekkel találkozik itt az ember,és (elismerem) pont ezek inspiráltak egy gyengébb pillanatomban...sajnálom ha egyeseket vérig sértettem ill. felháborítottam eme egyszerű kérdéssel!:)
Kösz, kakisok, nekem belőletek elég!
Gratulálok a magas ingerküszöbüeknek, de én szerencsés voltam annak idején. Igaz, nem tellett külön gyerekszobára, de voltak épeszű Szüleim, akik szántak rám időt, hogy megtanítsanak az emberi viselkedésre. Ráadásul normális tanítóim, tanáraim is voltak.
Jön a Húsvét, akinek arra van IGÉNYE (elvégre NEKI mindent szabad), tegye kis- és nagy dolgát az ünnepi asztalnál (bár szerintem az ilyen lény inkább vályúhoz szokott),
s pukizgasson jó ízűeket melléje.
UFF, én kiléptem!
Fizikai valójában még oviban bosszúból,mert aludni küldtek játékidőben.
Szellemi szinten..hosszú hétvége előtt csütörtökön amikor féltengelyes lett a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!