Mit hagytál el utoljára, és hol?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ki mit hagyott el és hol,és hogy meglett-e ,ki adta/vitte vissza.
Hol?
buszon,utcán, repülőn,iskolában?
Egyik ismerősöm a vadonatúj cipőjét hagyta a buszon,amit felszállás előtt vásárolt.
Én meg utoljára a kabátom az iskolában,sosem lett meg :(.
Csak érdekel hogy ki mit hagyott el mert olyan érdekes olvasni.
2012. dec. 15. 19:16
1/12 anonim válasza:
Én egyszer a baseball-sapkámat hagytam még ősz elején a suliban, ráadásul pont pénteken :S Szerencsére hétfőn meglett!
2/12 anonim válasza:
Rendeltem egy limitált szériás Jack Daniel's-es kendőt egy oldalról x napon. a következő napon a WC-ben hagytam amikor átöltöztünk próbára. Sosem lett meg. Szerencsére még 1 darab volt.
3/12 anonim válasza:
A barátomat, Budapesten. Valaki más találta meg, nem is adta vissza. Nem is kell. Hmf.
:D
Amúgy az A/2-es mappámat a CBA-ban, apumat kértem meg, hogy hozza haza.
4/12 anonim válasza:
Mobiltelefonomat. Nyáron a gödi dunaparton. De szerencsére értéket nem képviselt, így olcsóbb volt egy új SIM, mint visszaautózni érte.
5/12 anonim válasza:
Én az életkedvemet hagytam el utoljára ma az iskolában, de holnap dél körülre meglesz.
6/12 anonim válasza:
Tolltartómat, buszon, de fogalmam sincs hogy eshetett ki a táskámból.
7/12 anonim válasza:
Még annak idején egy jó bőr telefontokot. Nagyon sajnáltam mert tényleg jó kis tok volt. Jó erős patent, kemény merev, abba egy karc sem esett a telón.
8/12 anonim válasza:
Az ezüst tollamat a főiskolán. Kimentem a wc-re és mire vissza mentem már nem volt meg.
9/12 anonim válasza:
A telefonomat(xperia mini pro)még nyáron a new yorkerben:(
10/12 anonim válasza:
a eszemet ,mert beszéltem egy kívánatos fiú oszimmal:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!