Mit csináljak? Már elegem van belőlük!
Van két tahó p*raszt az osztályomba, és állandóan beszólogatnak. Nem szoktam velük foglalkozni, de azért már idegesítenek, meg vissza szoktam szólni, de hát semmire nem megyek vele. Ha felállok, akkor már egyből mondják, hogy "mi p*csa van alatta". A mellemre is beszólnak. Ma is mondja, hogy "jól mellbe lehetne k*rni". Annyira alpári r-r*hadékok. És az egész osztály előtt mondják. Úgy pofán vágtam ma az egyiket, és nem érdekli.
A poén, hogy nem is nekem van a legnagyobb mellem az osztályba, és csak engem cseszegetnek. Ezek a nyomorult beszólások annyira idegesítenek.
Mit csináljak, hogy lekopjanak?
A pofon az nem fáj...
A herék már igen...
Van lehetőleg testesebb, kigyúrt fiú barátod? Mert ha van, szólj nekik nyugodtan, hogy beszélgessen már el velük, biztos szívesen segít.
Ha pedig nincs ilyen, akkor apukád.Én az ő helyébe, ha ilyet mondanának a lányomnak, hogy jól mellbe lehet k*rni a s*gglyukán keresztül fordítanám ki a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!