Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minden 13-14 éves fiú ilyen?...

Minden 13-14 éves fiú ilyen? Olyan osztályba járok ahol a nagy többség fiúból áll. Már elegem van belőlük szó szerint.

Figyelt kérdés
Annyira, de annyira perverzek...mindennel kapcsolatosan a szex jut az eszükbe és ezt hangosan is közlik minden csajjal. Meg arra várnak, hogy valaki kielégítse vágyaikat...Komolyan ezek k*rvának néznek minden lányt. Arról meg nem is beszélve, hogy milyen durvák, télen amikor esett a hó azzal szórkoztak, hogy megfognak minden csajt és kigáncsolás->bele a hóba->fürdetés, vagy mivel már nyár van hoznak a suliba bőrlabdát és minden szünetben az a fő cél, hogy legalább egy csajt eltaláljanak, és ha sikerül nekik még vihognak is, aztán elkezdik mondani: Milyen béna vagy! Vagy amikor elkezdik mesélni, hogy ááá de kanos vagyok meg ilyenek. Olyan is szokott lenni amikor csak úgy gondolnak egyet és elveszik a cuccainkat és ráfirkálnak pl.:egy f*szt stb, vagy azt tartják még jópofának ha dobálózhatnak a cuccainkkal. És hogy milyen beképzeltek, mind Mr EGÓ nevet viselhetné. De egymássa se külömbek jelen van a birkatörvény, hogy valakit kifognak és azt nevezik b*zinak. Arról nem is beszélve, hogy az csomagolásra használt aluminiumból kis golyót gyúrnak szünetben azzal dubálóznak, órán meg ott van a köpőcsőnek használt golyóstoll váza, amibe a nyálas radírt/pappírzsepit teszik. Az ófő fiú párti, úgyhogy annak mondani kár. A tetőpont az, hogy az ófő egy szélhámos, és bármilyen óra kellős közepén mittom én mit csinál irogat valmit, közben ez folyik és nem veszi észre, de bármi más ami szinte semmiség feltüniki neki. ÉS MÉG EZEK A FIÚK VALLJÁK MAGUKAT EMBERNEK, EZ NEM EMBERI VISELKEDÉS, DE ÁLLATI SEM MERT EGY ÁLLATNAK TÖBB ESZE VAN, LASSABN EZ MÉR KÜLÖN FAJ!!
2009. máj. 13. 17:19
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Na meg a trágár beszéd...Vagy az amikor arról dumálnak egymás közt, hogy: Húú nekem nagyon nagy a farkam neked meg nincs is!
2009. máj. 13. 17:21
 2/25 anonim ***** válasza:
88%

Igen az én fiu osztálytársaim is ilyenek!:S

De az vigasztal hogy ez az utolsó évem velük:D

Ezek szerint akkor minden 13-14 éves fiu ilyen:S

2009. máj. 13. 17:23
 3/25 A kérdező kommentje:
Nekem még van egy évem velük...:S
2009. máj. 13. 17:26
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az én osztálytársaimat írtad volna le. Igaz nálunk csak azokat a lányokat és fiúkat b*szogatják aki nem védi meg magát. Én mindig visszaszólok és ezért szeretnek.(Tudom fura de nem lehet megérteni őket.) Igaz így is van amikor cseszegetnek stb. Minket még fogdosnak is. Nekem is az utolsó évem velük. Jövő évben meg csajos osztályunk lesz mert 5 fiú lesz. Kitartást! És próbálj meg nekik visszaszólni. Vagy ne törődj velük.
2009. máj. 13. 17:37
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia az én osztály társaim is ilyenek. Az osztály több mint fele fiú és kb. kettő kivételével mind ilyen. És mi csak 12 évesek vagyunk.
2009. máj. 13. 17:41
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
* osztálytársaim
2009. máj. 13. 17:41
 7/25 A kérdező kommentje:
Visszaszólok én, de aztán cseszegetnek tovább, és mindig nekik áll feljebb...!
2009. máj. 13. 17:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én osztályom pontosan ugyan ilyen VOLT, pedig én is fiú vagyok. Már mindenkinek elege volt belőlük, állandóan csak a szex meg a csajok. Ugyan olyan tahók voltak, mint a te osztálytársaid. Hálla az égnek, annak már vége és most egy középiskolában tanulok, ahol a világ legjobb osztályát kaptam. Ott senki nem csesztet senkit. Egyébként a kamaszkornak tudható be, a túlzott hormontúltengés. Mindenki átesik rajta, de aki akarja (köztük én is) tudja kontrolálni. Sajnos közösségi hatásuk is van. Az egyik gyerek még tök normális volt 1.-ben, most meg ő is ugyan olyan tahó, mint a többi. Na nem baj, meg is érdemlik maguknak egymást.
2009. máj. 13. 17:52
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze,, ez nálunk is így volt régen.. Majdcsak benő a fejük..:D Amúgy is, csak addig nagy legények, amíg velük egykorú/fiatalabb lányokról van szó. Idősebbekhez szólni is alig mernek..:D
2009. máj. 13. 17:53
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ilyenek, de ha mondjuk valami nagyobb bajt csinálnak, teszem azt kigáncsolnak, akkor segítenek felállni, és megkérdezik, hogy jól vagy? Legalábbis a padtársam. 13 évesek vagyunk.
2009. máj. 13. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!