Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ítélik el az emokat?

Miért ítélik el az emokat?

Figyelt kérdés
Mióta emo lettem a legjobb haverom közölte velem h útál...de csak azért mert emo lettem:( mindenki zaklat mióta ez vok és nem értem h miben vunk mi mások..hiszen mindenki ember!!!

2013. márc. 7. 19:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az emók pont nem egyediek, az összes ugyanúgy néz ki. :D Nem ítélem el őket, nincsenek hatással az én életemre, akkor meg minek foglalkozzak velük.
2013. márc. 8. 16:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el őket. Engem nem zavarnak, csak ne szóljanak hozzám.
2013. márc. 8. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező! Nos. Az emberek azt hiszik rólunk: 1.) mindannyian vágjuk az ereinket, öngyilkosok vagyunk, bunkók és mindent leszarunk meg útálunk.

2.)azért nincs sok barátunk mert nem akarunk barátkozni

3.) azért nézünk ki "hülyén" mert plázacicák vagyunk

EZEK NEM IGAZAK. Nem mindenki vágja az ereit. Azt h mindenki vágja a pooserek terjesztették el. Nem vagyunk bunkók :) sőt: nincsenek előítéleteink a másik emberről. Legyen meleg, vagy teljesen abnormális: a belső számít. Legyél büszke rá, hogy emo vagy és hogy az érzéseid ilyen kifinomultak. Hogy te tudsz olyanon gondolkodni mint senki más! Hogy egyedi vagy! Hogy (természetesen) nem vagy plázacica és nem is kedveled őket! Hogy olyan barátokat választassz akik tényleg szeretnek, és elfogadnak, akármilyen vagy. Én is emo vagyok :) Puxx: emotional

2013. márc. 9. 13:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Köcce:) de eddig az összes haverom megjátszotta magát ès csak azèrt haverkodtak velem h tudjanak menőzni azzal h van eg ien ismijük is:( am teljes mèrtèkben igazat adok:) ès ien is vok
2013. márc. 9. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:
beállítjátok magatokat, hogy ti ilyen meg olyan érzelmesek vagytok, az meg eszetekbe sem jut, hogy rajtatok kívül 47656266553232 ember van, aki érzelmes?
2013. márc. 9. 14:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem kellet volna elmondanod hogy az vagy.
2013. márc. 12. 14:14
 17/19 anonim válasza:
56%

"emotional válasza:

Kedves kérdező! Nos. Az emberek azt hiszik rólunk: 1.) mindannyian vágjuk az ereinket, öngyilkosok vagyunk, bunkók és mindent leszarunk meg útálunk.

2.)azért nincs sok barátunk mert nem akarunk barátkozni

3.) azért nézünk ki "hülyén" mert plázacicák vagyunk

EZEK NEM IGAZAK. Nem mindenki vágja az ereit. Azt h mindenki vágja a pooserek terjesztették el. Nem vagyunk bunkók :) sőt: nincsenek előítéleteink a másik emberről. Legyen meleg, vagy teljesen abnormális: a belső számít. Legyél büszke rá, hogy emo vagy és hogy az érzéseid ilyen kifinomultak. Hogy te tudsz olyanon gondolkodni mint senki más! Hogy egyedi vagy! Hogy (természetesen) nem vagy plázacica és nem is kedveled őket! Hogy olyan barátokat választassz akik tényleg szeretnek, és elfogadnak, akármilyen vagy. Én is emo vagyok :) Puxx: emotional"

:) :) :)

Nem mindenki vágja az ereit? Kétféle emo van: aki már vágta és aki MÉG NEM!

A belső szímít? Akkor minek álltok a tükör előtt órákat? Minek a belőtt idióta haj? stb...

Tudsz olyanon gondolkodni, mint senki más? De marhára ismered az összes embert a földön. :)

(Vagy ez max. az érfelvágás) :)

Egyébként ez a kinézet egy pasitól elég gusztustalan. NEM FÉRFIAS. Egy elferdült elkorcsosodott se fiúnak se lánynak nem mondható valami, az ilyet régen ledobták a Taigetoszról. És jól tették. Akkor még a pasik férfiasak voltak és nem lakkozták/vasalták a hajukat.

Igen, elítélem. Azért ítélem el, mert tönkreteszitek a gyermekenk jövőjét. Olyan korban kell majd felnőniük, ahol ha kimennek az utcára, csupa egyforma hajasbaba jön szembe, és még egy rövidebb beszélgetés után sem derül ki 100%-osan, hogy az illető milyen nemű. ......

2013. márc. 12. 17:45
 18/19 anonim válasza:

emotional:

Állításod szerint nem ítéltek meg senkit az életstílusa,külseje alapján..akkor mi is az,hogy nem kedvelitek a plázacicákat?? Ez véletlenül nem előítélet?? JA DEEE....

Egyébként Kérdező,ha valaki tényleg képvisel egy életstílust,az nem "emo lesz" vagy "rocker lesz" stb... az éli a maga életét a saját belátása szerint és nem a kategorizáláson jár az agya!...azt max mások aggatják rá,mert valahova be kell illeszteni..

Én elítélek sok mindenkit,de legalább nem szégyellem bevallani!!

Egyáltalán nem tartom jó példának se ezt a stílust,se a r.ibancos öltözködést, se semmi ilyen divat által generált baromságot! Az az ember képvisel egyedi stílust,aki nem ezeken a h.ülye kategóriákon rágódik, nem szenved azon hogy 'egyedi' legyen,csak simán teszi,amit jónak lát... De ezt egy kamasztól nem nagyon lehet elvárni,mivel a személyisége még közelében sincs a véglegesnek mondható állapotnak.

2013. márc. 12. 19:47
 19/19 anonim ***** válasza:

"2.)azért nincs sok barátunk mert nem akarunk barátkozni "

Ez nem igaz! azért nincs barátotok mert NEM vagytok szociálisak NEM vagytok a társadalom része KITASZÍTOTTAK vagytok senki nem beszél veletek szívesen árad belőletek a pesszimizmus a negatív életérzés semmi jó nincs bennetek a tény az hogy SENKI SE szeret olyan emberek társaságában lenni akiket nem látni mosolyogni, nem szociálisak és még egy lapáttal rátesz hogy úgy néztek ki mint 1 díszb*zi.

2013. márc. 13. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!