Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ítélik el az emokat?

Miért ítélik el az emokat?

Figyelt kérdés
Mióta emo lettem a legjobb haverom közölte velem h útál...de csak azért mert emo lettem:( mindenki zaklat mióta ez vok és nem értem h miben vunk mi mások..hiszen mindenki ember!!!

2013. márc. 7. 19:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Van annak oka, ne félj. Az EMO-sok undorítóak, és antiszociálisak. És hagyjuk ezt a szentimentalista maszlagot, hogy miért elítélni bárkit, ha egyszer mindenki ember. Te is elítélsz kismillió embert, biztos vagyok benne.
2013. márc. 7. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
Ezenkívül ez a tettetett hülyeség. Mindenkivel bunkók vagytok, aztán felvágjátok az ereteket, meg sírtok a fórumokon, hogy "engem senki se szeret.".
2013. márc. 7. 19:30
 3/19 anonim ***** válasza:
még nem vágtad fel az ereidet nem vagy igazi EMO... valószínűleg azért mert egy pózer 14éves kutya vagy:D
2013. márc. 7. 19:32
 4/19 A kérdező kommentje:

vágtam már fel az erem...elggé sokszor ehhez nyugika:)

am meg nem vunk bunkók...egyszerűen senki nem akar elfogadni...de még meg sem hgallgatni h ez miről szól-__-

2013. márc. 7. 19:41
 5/19 anonim ***** válasza:

"de még meg sem hgallgatni h ez miről szól-__-"

Akkor most ragadd meg pillanatot és írd le hogy miről szól, miért jó felvágni az eredet...stb.

2013. márc. 7. 19:59
 6/19 anonim ***** válasza:
az ereidet vagdosod te patkány, szerinted? ki a f4szom barátkozna egy ilyen élettelenel?
2013. márc. 7. 20:03
 7/19 loupsolitaire ***** válasza:
Talán mert árad belőletek a pesszimizmus, negatív hozzáállás? Nem tudom, csak tippelek...
2013. márc. 7. 20:45
 8/19 anonim ***** válasza:

"vágtam már fel az erem...elggé sokszor"

Csak egyszer kell, de akkor aztán tisztességesen.

2013. márc. 7. 22:53
 9/19 anonim ***** válasza:
Amennyi időt a kesergéssel töltesz, ráfordíthattad volna arra, hogy megoldd a valós problémáidat!
2013. márc. 8. 14:24
 10/19 anonim ***** válasza:
32%
mert az emberek hülye parasztok (elnézést ezzel nem a parasztokat akarom bántani) és elítélnek mindenkit aki más mint ők. Talán az zavarja őket hogy egyedi vagy és nem tömegtermék(mert ez mostanság elég jellemző),nincs saját stilusuk,vagy nem merik felválalni és irigyek hogy te képes vagy felválalni. pacsi :) egy idő után leszálnak rólad,velem is ez volt,de sikerült olyan baratkoat szereznek akik elfogadtak ilyennek amilyen vagyok. Te is próbálj meg olyanokkal baratkozni,akiknek nicnsenek ilyen rosszindulatu előítéleteik.
2013. márc. 8. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!