Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálják az emokat?

Miért utálják az emokat?

Figyelt kérdés
És most nem a pózerekre gondoltam, hanem aki tényleg úgy érez, mert nagy sérelem érte. Én poss-emo vagyok, és sok helyen leszólnak, de nem törődöm velük. Tényleg érdekelne, hogy miért nem szeretitek őket? Ja, és az igazi emok nem vágják magukat (inkább keresik a boldogságot) és nem minden fiú meleg!!
2012. jan. 31. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Édes istenem, hallgassad meg imám, hová leszünk, mivé fog leépülni az emberiség, hova fogunk még süllyedni.

Hát nézz magadra emo=fekete fekete=gyász gyász=rossz hangulat és ebben az országban van elég rossz hangulatú ember...

2012. jan. 31. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:

én azért mert mostanába az emok emo rockereknek teszik magukat -.-" lassan már szerintük a rock meg az emo majdnem ugyanaz,vagy nem tudom..emok de rockot hallgatnak

ha egyszer a rockot szeretik vállalnák a kinézettel vagy ilyesmi... érted... de szerintem divatból csinálják.

szerintem van meleg emo is mint minden más stílusból...nem minden emo b.zi

2012. jan. 31. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert az emberek hülyék, azért utálják őket, mert sokan magukba fojtják az érzéseiket, és nem szeretik azokat, akik meg fel merik vállalni nyíltan.
2012. jan. 31. 23:40
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. febr. 1. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert ez a közhiedelem: "Az emó-s utál mindent és mindenkit."

Az emberek reakciója: Akkor utáljuk mi is őket!

Nagyjából ennyi.

2012. febr. 1. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:

én csak a divat emosokat utálom, de őket nagyon.

a 'normális' emosokkal, akik tényleg úgy éreznek, azokkal semmi bajom.

2012. febr. 3. 17:11
 7/8 anonim válasza:
54%

stenem... Szánalom hogy a válaszadók 70%-a azt se tudja mi az az emo :) És így körülbelül az egészet végigröhögtem ahogy olvastam. xD Válaszadóknak üzenném hogy olvassanak utánna hogy mi az az emo... és hogyha divatnak tartjátok már az is mekkora szánalom. Az emo egy életstílus. Az emo a zenéről , a szerelemről, és a csalódásról szól. És én is tisztelem az emokat... Az emo egyébként is kitűnik az emberek közül pont mint a scene , a metal , a blackmetal , a repper , a rocker és még sorolhatnám :) elég szomorú hogy ennyit sem tudtok =/ És az is hülyeség hogy az emok a világfájdalmat hordozzák magukban... Egyébként szerintem a divatemokat utálják az emokat csak furcsálják és ne csodálkozzon senki mert a válaszadók 70% azt se tudja meik ez meik az... Tisztelet a kivételnek.

A hozzászólást értékeld :)

2012. febr. 19. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, és ment a zöld kéz ;3
2012. febr. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!