Miért ítélik el az emberek az emot?
Mert félnek attól, ami nem megszokott, és nem illeszthető be a társadalmilag elfogadott sablonok közé. Amúgy meg azért nem bírja még a többség szerintem, mert képtelen felfogni és mögénézni kicsit, hogy miért is jött létre, mit is hirdet az EMO-stílus. A legtöbben leakadnak a külsőségeken, nem az okot nézik, soknaknak köze nincs a logikus gondolkodáshoz, mert rabok, a sztereotipiák örök foglyai. Nem tartja őket vissza acélrács, mégis képtelenek kiszabadulni.:DXD
Lemon7. Lehet ám nagyon szomorú az élet úgy is, ha mindent az ember se×ge alá raknak, csak épp nem foglalkoznak vele, mert mondjuk nem érnek rá, nem marad idő a családi életre mert a szülők reggeltől estig güriznek, vagy váltak stb. A kapitalizmus, és az ezzel párhuzamosan társadalmi szinten is elfogadottá vált mértéktelen egoizmus, és anyagiak minden elé történő helyezése a hibáztatható azért, hogy az emo stílus létrejött. Különben a vadkapitalizmus(ami most van) csakis kizárólag a biztos pusztulásba sodorja az emberiséget hosszútávon. ÉS EZ AZ IGAZSÁG!!!
Most jön a csattanó-én soha sem voltam emo, csak van egy kis rálátásom, mert kellett rosszat tapasztalnom eleget már gyermekkoromban is, épp az előbb vázolt dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!