Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ítélik el az emberek az...

Miért ítélik el az emberek az emot?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha szembejön egy emo stílusú fiú vagy lány, akkor egyből arra gondolnak az emberek, hogy szuicid,érvagdosós, és nem normális? Miért kell ezt összekötni az öngyilkossággal, meg az ilyenekkel? Ha valamit nem ismernek az emberek, miért kell gyűlölni?
2010. okt. 31. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.:) Neked a lelkeden van egy adag szenny lerakódva, ezt abból látom, amit leírtál.:( Jó, akinek a teste koszos, de a lelke tiszta. Egy fürdéssel elintézheti a dolgot! De akinek a lelke avas, azt letakarítani sokszor csak az élet megpróbáltatásai tudják róla, ha van egy kis nyitottság az illetőben.:)

Hát nem tudom, hogy koszosak-e v. nem. Viszont nem vagyok emo, de szoktam beszélgetni még "csövesekkel" is, és rájöttem, hogy egyes hajléktalanokkal sokkal jobban el lehet beszélgetni, mint a mai legtöbb nem hajléktalan kortársammal. Sokuk nem az utcát érdemelné, csak a körülmények nem voltak kedvezőek, ezért oda jutott. Többüknek van diplomája is. Lenne egy kérdésem.: Neked van már?! Persze van sok, aki hibás abban, hogy az utcára került, de nem mind!

2010. nov. 4. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolso:azt hiszem felreertettel!!!!! de nagyon!!!!!! egy csovest sokkal tobbre ertekelek mint egy emost.!!!!
2010. nov. 4. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
19:05-nek teljes mértékben igaza van.
2010. nov. 4. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb csak pooser,önsajnálat,mártirság,és elakarja érni h figyeljenk rá merh az ö sorsa mily szomorú jaj de drámai hatást akar kelteni h középpontba legyen,valójában a legtöbbjuk sznob
2010. nov. 4. 15:17
 15/15 x.wicaa.x válasza:
Nekem nincs bajom velük, igazából nem stílus szerint ítélem meg az embereket.A pózerek eléggé idegesítenek(és szerintem elég sok van). Viszont lehet valakinek rossz az élete 15 évesen, ha meghaltak a szülei mondjuk... Az, hogy valakit lenéznek amiatt ahogy öltözik, még a pózerkedésnél is idegesítőbb, mert meg sem próbálják megismerni.
2011. máj. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!