Miért ítélik el az emberek az emot?
Kedves utolsó.:) Neked a lelkeden van egy adag szenny lerakódva, ezt abból látom, amit leírtál.:( Jó, akinek a teste koszos, de a lelke tiszta. Egy fürdéssel elintézheti a dolgot! De akinek a lelke avas, azt letakarítani sokszor csak az élet megpróbáltatásai tudják róla, ha van egy kis nyitottság az illetőben.:)
Hát nem tudom, hogy koszosak-e v. nem. Viszont nem vagyok emo, de szoktam beszélgetni még "csövesekkel" is, és rájöttem, hogy egyes hajléktalanokkal sokkal jobban el lehet beszélgetni, mint a mai legtöbb nem hajléktalan kortársammal. Sokuk nem az utcát érdemelné, csak a körülmények nem voltak kedvezőek, ezért oda jutott. Többüknek van diplomája is. Lenne egy kérdésem.: Neked van már?! Persze van sok, aki hibás abban, hogy az utcára került, de nem mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!