Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Irigységet le lehet valahogy...

Irigységet le lehet valahogy győzni?

Figyelt kérdés

az irigység főleg inkább a szépségre, külsőségekre irányul.

megjegyzem,hogy soha nem ártanék senkinek csak azért mert szép. meghúzódva csendesen irigylem, hogy én miért nem lehetek olyan szép,arcra =/

nem tudom elfogadni az arcomat. igazából ha fiúzok(nagy ritkán megtörténik) és ha a fiúval vagyok valahol, mellette is kényelmetlenül érzem magam néha, ha egy szép lány mellém áll vagy elmegy mellettünk... ilyenkor mindig azt gondolom, hogy a fiú csak azért ismerkedik velem, mert jó a szamár is,ló helyett alapon.

már próbálkoztam másképp gondolkozni ezzel kapcsolatban, egy időben ment is(pár napig), de aztán újra visszaestem.

Tartósan mit lehetne tenni azért,hogy soha ne legyek irigy egy szép lányra? =( felemésztenek ezek a gondolatok,és lelki ismeretfurdalásom is van.

mit tudnátok tanácsolni, hogyan lehetne az irigységet legyőzni végképp??

2013. márc. 6. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
csak bebeszéled magadnak, hogy csúnya vagy
2013. márc. 6. 11:45
 2/4 Jézus :) ***** válasza:
87%
Mércéket állítunk és az egész társadalom sémák szerint próbál müködni. Ha nem ütjük meg a mércét, önbizalom hiányos érzések foghatnak el minket. Ez az egész egy nagy baromság. Nincs olyan hogy szép vagy csúnya. Ez mindenkinek más. Aki a szépség miatt jön össze valakivel, az már eleve veszett ügy. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Sugározd belülről az örömöt és boldogságot és a magabiztosságot. A nem magabiztos nők nem érdeklik a férfiakat. Hogy legyek boldog egy olyan nő mellett, aki csúnyának érzi magát? Így kivetíted a környezetedre, hogy tényleg mindenki csúnyának lásson. De ha elfogadod magadat és magabiztos leszel egyből vonzóbb leszel. Nem csak párkapcsolati szempontból, hanem az emberek is máshogy fognak rád tekinteni.
2013. márc. 6. 13:42
 3/4 Misaka Kaori válasza:
67%
Igen, le lehet győzni, ha igazán akarod. :) Egyszer és mindenkorra jegyezd meg nem lehet minden lány a férfiak álma, vagy minden pasi Brad Pitt. A szépség relatív, kinek mi tetszik. Van olyan lány, aki gyönyörű mégsem tetszik, csak a férfiak 80%-ának. El kell fogadnod önmagad! Mindenkiből ki lehet hozni a maximumot. Egy új frizura, vagy szemüveg, természetes smink. Nem szabad elkeseredned. Mindenki érzett már irigységet, hogy ilyen vagy olyan akar lenni.
2013. márc. 6. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a segítséget.
2013. márc. 8. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!