Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Valahogy nem...

Pipebomb kérdése:

Mit csináljak? Valahogy nem bírom ezt az őrületet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt másfél évben kétszer is csalódtam. Az egyik szerelemben nem mertem megtenni a lépést és halálosan szerelmes voltam a lányba, majdnem öngyilkos lettem. A második már viszonzott szerelem volt, de sajnos a barátnőm dobott engem. Eközben iskolai gondok is akadtak, idén van kisérettségim de többől is bukásra állok. Az osztálytársaimat se igazán bírom elviselni. Igaz van néhány barátom, de úgy érzem mintha leszarnának engem, pedig én törődöm velük. Úgy érzem mintha csak én lennék a világon, és senkim se lenne. A mamám beteg és szinte már drogos annyi gyógyszert szed. Ő állandóan hívja az ügyeletet, már azért ha fáj a feje. Anyám kiabál vele meg pofozgatja ha kihívja az ügyeletet. Szinte a fél város tudja mi folyik itt. Éjjel is arra kelek hogy vitatkoznak. És ez így megy évek óta. Apám nem foglalkozik velem elég régóta. Mindig csak dolgozik, és sosincs itthon. Mivel nincsen testvérem, csak unokatesóm van, de ő hozzá se mehetek, mivel anyukája kitiltott egy vita folytán. Ezek mellett nem igazán vagyok az a szószátyár és visszahúzódó vagyok. Nem tudok kinyílni senki felé se, társaságban is némán ülök. Ez nagyon zavar engem. Az életem egy körforgalom, Mintha ugyanazt élném. Egy monoton szar az egész. Ideggyógyászatra járok és gyógyszert is szedek. De még sok problémám akad még. Legszívesebben elköltöznék itthonról örökre és nem látni senkit sohatöbbé.
2012. máj. 28. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetben nősz/nőttél fel. Ahogy olvastam a soraidat elképzeltelek, és a környezeted.Megértem miért vagy visszahúzódó és félénk.Annyit tudok mondani, próbálj meg legalább nem megbukni az iskolában, és minél előbb talpra állni.Őszintén én biztatnálak, hogy próbálj elköltözni.Látom hogy körülötted kész bolondok háza van, és nem csodálom hogy már ideggyógyászatra jársz.Annyit tanácsolok, próbálj a baráti körödből ami van még, egy emberre fókuszálni akivel nagyon jóba tudnál lenni, és eltudnád neki mondani gondod bajod.Egy jó barát sose rossz.Én ezt tudom neked ajánlani.Sajnos én se tudok több tanáccsal szolgálni, tényleg nehéz életed van.Remélem minél hamarabb megtalálod a kiutat.
2012. máj. 28. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szeretnél beszélgetni? :)

Ha igen akk vegyél fel ;)

17/F

lehetőleg írd meg h merre laksz, tudod nem szeretek olyanokkal haverkodni akik esetleg túl messze laknak, mert nem sok értelme van, na érted :/

2012. máj. 29. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindennap csak egyre rosszabb :/ már teljesen megőrültem :D
2012. aug. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!