Mit csináljak? Már elegem van!
Én is Érden lakom, 17 vagyok :)
Oviban sosem akartam játszani a többiekkel, inkább a felnőttekkel. Iskolában utáltak mert jól tanultam. Azt mondták, hogy ne figyeljek rájuk. És tudod mit? Most látom, hogy akik annyira utáltak, sorra buknak le a legrosszabb iskolába és sír a szájuk és sz@r az életük. Jó gimibe kerültem, de sajnos itt sem kedvelnek, igaz jó tanulók, de én nem iszok, nem szexelek, nem bulizok agyba főbe, nem gyerekeskedek, nem vagyok nagyszájú. Éas itt is jönnek az elégtételek. Amikor az egyuik utálóm sír, hogy ő 16 évesen sohha többet nem csalja meg a barátját, a másik meg azért, mert milyen ciki, hogy mentő vitte el a buliból, a harmadik akvel jártam azt kikosarazzák a lányok tehát mégsem én voltam a rossz hogy szétváltunk. Ahogy múlnak az évek, jönnek az elégtételek. Még egy év és mehetek egyetembe, ahol olyan beállítottságúak lesznek mint én és nem és nem lesz ilyen megkötött a dolog.
Tudom neház jónak maradni, de hidd el, százszorosan megtérül! Ha "tiszta" maradsz, hatalmas büszkeség önt el a "harc" végén, hogy lám-lám te nem mocskoltad be a kezed és mégsem te vagy a rossz akit joggal utáltak. Kitartás! Tanulj és előbb utóbb kikerszül ebből a körből, ha viszont lealacsonyodsz hozzájuk akkor örökre velük maradsz, a tudás esélyt ad, hogy kiemelkedj. Nehezebb, tovább tart, de sokkal jobban megéri.
És szerintem nem vagy csúnya, sok ilyen lányt látok barátokkal, apsival, sőt igazán rondákat is! De az emberek megzsagolják ha te más vagy! Hidd el, nekem is beszólnak néha ismeretlen helyeken is mert érzik... ne törődj velük... Csinálj magadnak különleges kisugárzást, keress valami jó hobbit, keress olyanokat akik azt művelik, hidd el, sokkal jobb úgy látni a végén, hogy sírnak, hogy te nem alacsonyodtál le.
Hy!
Én vok az aki megkérdezte hogy fent vagy e az iwiw-en... Megtaláltalak május 8.-i regivel.... Rakj ki magadról képet...
22:32-nak: Attól miért lennél "rossz" hogy van egy barátod, akivel szexeltek, vagy hogy eljársz buliba a barátaiddal? Ezek nem zárják ki a tanulást. Ha az ember ésszel csinálja, még csak a rovására sem megy. Jó dolog, hogy nem fekszel le mindenkivel, és nem is vagy az a minden buliban hullarészegre leiszom magam típusú ember, de élni attól még szabad, nem kell apácának lenni. :D
Továbbá, ha azt várod az egyetemről, hogy az a középiskolához képest egy apácazárka, ahol senki nem iszik, mindenki kisangyal, és mindenki csak házasság után szexel, akkor nagyot fogsz ám csalódni benne. A különbség csak annyi, hogy oda olyanok járnak, akik tudják, hogy tanulás is megfér az élet élvezete mellett. :D
"átpártolok drogozok piálok és mindenkit lenézek,"
ilyet ne tegyél semmikép se
biztos lesz egy pasi aki szerelmes lesz beléd :)
23.48-nak: Egyátalán nem vagyok apáca. Egyszerűen csak egyátalán érdekel a pia-drog-fű-cigi és a bulik sem nagyon izgatnak, de ha néha elmegyek akkor el tudom magam engedni enélkül, nehéz volt megtanulni, de sokkal jobb mintha eltussolnám avval, hogy iszok egykét prohárral és aztán majd milyen jó lesz. Megkóstoltam pár italt, egyik sem ízlett. A szomjamat meg úgyis csak a víz oltja rendesen. Akkor ezeknek tudatában mi értelme van? A fűvel-fával kefélést meg elítélem, nem akarok tapasztalni, sem kiélni magam. Én már egy pasinál sem terveztem többre,de ha így alakult akkor is csak a másodikig tervezek. És nem várok a szexel a házasságig. De nem 1 hét után teszem, hanem mondjuk 9 hónap után. Lehet butaság de egyáltalán nem érdekel milyen másokkal lenni.
Az egyetemtől meg nem azt várom, hogy apácazárva lesz, hanem azt hogy nem néznek ki, mert csak olyanok lesznek ott akiket az érdekli ami engem. Mert ugye a középiskolában általános képzés van, az egyetemen már azért szakosodnak. És azért kicsit reménykedem, hogy ott egy hajszállal komolyabb és nem ilyen gyerekes emberek lesznek. Mert szerinted egy 18 éves gyereknél nem áll cikin, ha olyan játszik, hogy: "Pfúj, ne érj hozzám, fertőző vagy!"? Hát bocsi, én ilyen oviban játszottam. És zavar ha valaki a sárga földig lealázza magát a gyerekességével, amit azért csinál, hogy rá figyeljenek.
Na remélem ezt tisztáztuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!