Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Már elegem van!

Mit csináljak? Már elegem van!

Figyelt kérdés
Ez már kibírhatalan óvodás korom óta nem foglalkozik velem senki nincsenek barátaim legalábbis oylanok akikben megbízhatok,amikor ovis voltam mindenki utált vertek meg stb. kisiskolásan hát akkor se voltam vmi közkedvelt személyiség,de még mindi szartak a fejemre ,de legalább nem vertel most felsősen 14 évesen pedig amikor már nm tudnak megverni ,mert erősebb vagyok a sok hülyénél . ELEGEM VAN MÁR!! tényleg nem vagyok valami szép lány meg az is igaz h kitűnő tanuló vagyok és nem cigizek piálok nem járok összevissza bulikba meg nem dugatom magam a fél világgal ..vagy iylen a világ legyek iylen én is? AZon gondolkoztam,h szembe szállok mindenkivel és az ellenséghez átpártolok drogozok piálok és mindenkit lenézek,mint ahogy velem tették .. Nem is tudom mit csináljak ,de a bosszúvágyam most erősebb ,mint a józan gondolkodásom..
2009. szept. 12. 18:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
de már félek előre a válaszodtol ...:S ma már lerondáztak:S
2009. szept. 12. 19:05
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak mond meg a neved és hogy hol laksz... én nem vok a többi! Nem rondázlak le!
2009. szept. 12. 19:07
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát kíváncsi lennék rád én is. Lány vagyok, így el tudom dönteni, hogy ronda vagy-e. :) Sztem a legtöbb lány csak beképzeli ilyen korban, hogy csúnya.
2009. szept. 12. 19:08
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Sok szép lány van csak az a bibi hogy a legtöbb közülük azt hiszik hogy ha szépek akkor már mindent megtehetnek... Ezért is az ilyenek beképzeltek
2009. szept. 12. 19:12
 15/34 A kérdező kommentje:
Németh Barbara Érd rem. nem ismersz ,mert az naon ciki lenne
2009. szept. 12. 19:17
 16/34 A kérdező kommentje:
nyugodtan lerondázhattok..már megszoktam kivi vok az igazi véleményre..
2009. szept. 12. 19:21
 17/34 A kérdező kommentje:
ha annyira azt nézzük legyen 1-5-ig osztáylzáss kettesig nem sértődök meg XD
2009. szept. 12. 19:31
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy drogozol meg piálsz, még ronda maradsz, szal nem tudom, ez mit old meg.

Amúgy én még nem ismertem olyan ronda embert, akiből egy kis odafigyeléssel ne lehetett volna átlagos csajt csinálni. A csúnya lányok legtöbbje nem azért csúnya, mert úgy született, hanem mert el van hízva, nem sportol, előnytelen ruhákat hord, sz*r a haja, esetleg azt a minimális mennyiségű sminket sem használja, amit kéne. Hidd el, az emberek megjelenésén nagyon-nagyon sokat lehet csiszolni, olyan nincs, hogy valaki ronda, és egész életében olyan is marad, bármit csinál.

A másik, ami nagyon fontos, a kisugárzás. Habár nem ismerlek, de amiket eddig írtál, abból az jön le, hogy azt sugárzod magadból, hogy „Én egy ronda stréber vagyok, és utálom a körülöttem lévőket”. Csodálkozol, hogy így nem akarnak majd odamenni és barátkozni veled? Kell egy kis önbizalom, józan önértékelés, ezen még bőven van mit dolgoznod. Ha majd azt sugárzod magadról hogy „Én egy kedves, vidám, lány vagyok, aki szeretne megismerkedni a többiekkel” akkor majd nem fognak elutasítani.

Egyébként meg attól, hogy elmész buliba, nem kell cigizned, sem a sárga földig leinni magad, sem drogozni, sem mindenkivel lefeküdni. Egyszerűen csak jól érezni magad, ennyi a feladatod egy buliban :) Nekem van egy olyan csaj ismerősöm, aki utálja az alkohol ízét, bulikban sem iszik egy sörnél többet, de mindig ott van, mert jól érzi magát így is, és mi is kedveljük :) Ennyi az egész.

Ja még annyit akartam írni, hogy aki hagyja kihasználni magát, azt ki is fogják élete végéig. Igazából teljesen érthető (még ha nem is szép dolog), hogy csak a házidat kérték el tőled, de valószínűleg azért, mert mint barát, nem is nagyon nyújtottál többet.

Egyszóval változnod kell, ilyen negatív hozzáállással nem sok mindent lehet elérni.

16/F

2009. szept. 12. 19:33
 19/34 anonim ***** válasza:
47%
Ha óvodás korod óta mindenki ellened volt, és utált az egész világ, akkor mostanra már valószínűleg eléggé antiszociális lettél(vagy ha úgy tetszik pszichopata). Bocsi, nem ismerlek, de ha igaz amit írtál, az nagy valószínűséggel kihozza az antiszociális személyiségzavart bárkiből, még akkor is, ha nem hajlamos rá. Nem akarlak ijesztgetni, de ez így van. Nézz utána!
2009. szept. 12. 20:58
 20/34 A kérdező kommentje:
Már meg is vannak a tünetei hidd el...
2009. szept. 12. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!