Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Már elegem van!

Mit csináljak? Már elegem van!

Figyelt kérdés
Ez már kibírhatalan óvodás korom óta nem foglalkozik velem senki nincsenek barátaim legalábbis oylanok akikben megbízhatok,amikor ovis voltam mindenki utált vertek meg stb. kisiskolásan hát akkor se voltam vmi közkedvelt személyiség,de még mindi szartak a fejemre ,de legalább nem vertel most felsősen 14 évesen pedig amikor már nm tudnak megverni ,mert erősebb vagyok a sok hülyénél . ELEGEM VAN MÁR!! tényleg nem vagyok valami szép lány meg az is igaz h kitűnő tanuló vagyok és nem cigizek piálok nem járok összevissza bulikba meg nem dugatom magam a fél világgal ..vagy iylen a világ legyek iylen én is? AZon gondolkoztam,h szembe szállok mindenkivel és az ellenséghez átpártolok drogozok piálok és mindenkit lenézek,mint ahogy velem tették .. Nem is tudom mit csináljak ,de a bosszúvágyam most erősebb ,mint a józan gondolkodásom..
2009. szept. 12. 18:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Te nem ilyen vagy. :S Úgysem tudnál átállni és hirtelen közkedvelt lenni....... Ahhoz már kicsit késő. De azt azért megmutathatod, hogy nem vagy egy üresfejű stérber. Szedj össze egy jóképű, aranyos pasit, aki irigyelhetnek melletted. :) Én pl. félénk lány voltam az iskolában, de hétvégén a diszkóban - én 16 évesen voltam először, tegyük hozzá - rájöttem, hogy mennyi pasi érdeklődik utánam. A legjobbat kiválasztottam, és a suli elé hívtam. Másnap meg kérdezgették, hogy ki volt ő, mióta járunk...stb. A lényeg, hogy lássák, hogy változol, hogy nem vagy olyan kis senki, mint akinek ők hisznek.
2009. szept. 12. 18:50
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Üresfejű stréber :XXX Jól összehoztam! Faxa!
2009. szept. 12. 18:50
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

nekem sincsenek. velem se foglalkoznak. nincs ebbe semmi para.

attól még a csajok szépek, a hagymás máj finom, a bort is szeretem, stb.

bár 14 vagy, még ne igyál. :)

2009. szept. 12. 18:54
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet az életbe ne csinálj! Beszélgess az osztálytársakkal, de mindig vlmiihez szólj hozzá...akkor majd legközelebb nem az lessz hogy elmennek melletted és levegőnek néznek hanem oda mennek hozzád és megkérdezik...mizu? Foglalkoznak veled... Ne csináld azt amit ők csak azért mert barátkozni akarsz... Beszélgess mindenkivel mindenről... Én sem cigizek, beszólok a kisebbeknek, tényleg egyrendes fiu vok... sokat beszélgetek a haverokkal és mégis elhívnak fesztiválokra meg stb.... 15/F
 5/34 A kérdező kommentje:
de sajna nem vennék be főleg rólam,mert én taszítom az összes pasit mindenki rondának tart kivéve aki megszokott
 6/34 A kérdező kommentje:
De kössz majd igyekszem
2009. szept. 12. 18:55
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
nem beszólok a kissebbeknek....írni sem tudok:D
2009. szept. 12. 18:57
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Fennt vagy iwiw-en? kiváncs vok hogy nézel ki hogy ezt mondják...
2009. szept. 12. 18:58
 9/34 A kérdező kommentje:
5.-ben próbáltam csak jól megszívtam ezután kihasználtak és csak arra kellettem ,,mint barát" ,hogy segítsek a dogájukban odaadjam aházim nekem ez így nem megy bocs ,h mindennek ellentmondok..
2009. szept. 12. 18:58
 10/34 A kérdező kommentje:
Fenn vok iwiw-en
2009. szept. 12. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!