Hogy álljak fel?

Figyelt kérdés

Nemrég, meghalt a nagypapám, aztán zongorázok márvagy 9és fél éve, de onnan ki akarnak jutni, mivel 10.es létemre nem bírom az iskolai tempót, mivel eléggé színvonalas gimnáziumba járok.

Tegnap a barátom azt mdonta, hogy szeret, de már nem szerelmes belém, de ottlesz mellettem hogyha bármi bajom lesz... éslett, mivel anyukám este bejött hozzám és elmodnta, hogy meghalt a másodnagypapám..

nagyon kivagyok... és vissza akarom kapni a barátomat, mivel vasárnap óta kerülget, de pénteken meg szombaton amikor átmentme hozzá midnen jó volt...

2013. febr. 28. 05:02
 1/5 A kérdező kommentje:
és ez mindenkettőnk részéről nem egy futó kapcsolat volt, mert holnap lennénk 9hónapja együtt.. és már nagyon megszerettem Őt.. :(
2013. febr. 28. 05:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom ami tortent veled!

De amugy mi a toszt kerdezel?

Amugy hany eves vagy?

Szoval mi a problemad?

2013. febr. 28. 05:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom, de én sem értem, hogy mit vársz tőlünk...
2013. febr. 28. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Senki sem élhet örökké, most szomorú vagy, de ez majd elmúlik. A szerelem sem tarthat örökké sajnos.

A zongoraórákról meg bármikor ki lehet iratkozni.

2013. febr. 28. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mindenkinek lejár az ideje, a nagypapád mindíg veled lesz ha emlékezel rá és az idő gyógyítja a sebet. A fontos emberek, a családod, szüleid melletted vannak, örülj hogy így van, nem mindenkinek adatott ez meg.

Az én párom 14 évesen elvesztette őket és mégis felnőtt, hidd el az élet neked is tartogat még bőven jó dolgokat is!

2013. febr. 28. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!