Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Sokszor volt...

Mit tegyek? Sokszor volt ilyen de ez most más. Mit kellene tennem? Tőbbi lent!

Figyelt kérdés
A legjobb barátommal mostanába sokat veszekszünk és pár napja nem beszélünk. Volt már komoly vitánk egyszer egész nyáron nem beszéltünk és ő keresett fel hogy hiányzom neki de nem akarok megint 3 honapot várni hogy megkeressen. Nagyon szeretem nem akarom el vesziteni. Mellesleg ő egy fiu én lány. Na most az a baj hogy nagyon jol titkolja az érzéseit mit csináljak hogy ugy tünjön tovább léptem és hiányozzak neki?
2013. febr. 27. 22:13
 1/1 anonim válasza:
menj oda hozzá és mond meg neki, mit érzel. Ne várd el hogy ő kezdeményezzen, lehet hogy ő is erre vár, ha tényleg szereted és nem akarod elveszíteni akkor tessék oda menni/felkeresni és elmondani, hogy mit érzel. Ha az előző veszekedés után ő keresett, akkor ne akard hogy most is ő tegye ezt, mert elveszted
2013. márc. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!