Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor ideges vagyok, akkor sírni kezdek?

Figyelt kérdés
Mit tehetnék ellene? Nagyon megalázó amikor felidegesítenek én meg sírni kezdek,egyszerűen nem bírom visszatartani. Van még más is így? Ha igen az milyen megoldást ajánlana? előre is köszönöm a válaszokat
2009. szept. 10. 20:32
 1/10 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel...Hamar elérzékenyülök,és néha a semmin is sírni tudnék xD...Nemtudom h lehtne megszabadulni tőle:(
2009. szept. 10. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Szar ügy,főleg ha azelőtt nem sirtad el magad! Van h én is elérzékenyülök. te ugye lány vagy?
2009. szept. 10. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
gyenge az idegrendszered, hisztis vagy! :D
2009. szept. 10. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez van.. Vagy elkezd vérezni az orrom... :S
2009. szept. 10. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez idegrendszer függő egyszerűen próbáld magad megnyugtatni,hogy hülyeségen idegeskedsz ez nekem segített!:)
2009. szept. 10. 21:40
 6/10 anonim válasza:
Sírni jó dolog, ne szégyeld! Ez egy egyedi tulajdonság és pont a sírás az egyik legmegnyugtatóbb dolog. Én pl. a külömböző zenei hatásokra szoktam elérzékenyülni.
2009. szept. 10. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok!
2009. szept. 11. 12:08
 8/10 A kérdező kommentje:
igen.lány vagyok, és amikor már annyira ideges vagyok, h nem tudom kezelni a helyzetet,akkor sírva fakadok. a nyelvvizsgám szóbeli részén is elsírtam magam, ... XD ciki volt
2009. szept. 11. 16:54
 9/10 anonim válasza:
Érzelmileg nagyon érzékeny vagy és amikor valami felhúz vagy megijeszt, hamar túlcsordul és elönt a sírás. Szerintem ezt lehet korrigálni, mert ha azt tudatosítod, hogy nálad minden helyzetben előjön, akkor elő is fog. Gondolj arra, hogy te remekül tudod a stresszhelyzeteket kezelni.Mert ha valaki megbánt, igazából neki van baja, nem neked. Ne hagyd, hogy mégis neked fájjon.:)
2009. szept. 11. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
síró pityogó
2009. szept. 11. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!