Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti aggódtok a korotok miatt?

Ti aggódtok a korotok miatt?

Figyelt kérdés

Én 23 leszek nem sokára, fiú vagyok. az a halezyzet, hogy néha rámtörnek olyan érzések, mint ha valamit nem jól csinálnék. És úgy úgy érzem, hogy öreg vagyok már változtatni a dolgaimon. De persze mindent maximálisan próbálok teljesíteni.

Szóval 23 évesen még nem késtem le a nagy álmaimról?

Most nem sorolnám fel az összeset, de az egyik pl az, hogy milliárdos legyek. De most őszintén mondjátok meg, ha öreg vagxok már ehhez.

2013. febr. 27. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
húzz bele, mert 24 évesen már fel kell adnod a milliárdos álmokat
2013. febr. 27. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
23 évesen mi a francért aggódsz? Jézusom...
2013. febr. 27. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
De. Még túl sokat kell élnem, pedig már a f@szom kivan az élettől és a vele együtt járó felesleges dolgoktól, társadalmunktól meg annál inkább.
2013. febr. 27. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Jaj már basszus, te is egy lelkibeteg barom vagy!
2013. febr. 27. 14:15
 5/9 anonim válasza:
Igen!:( 17/L xD
2013. febr. 27. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Jaa én is:D pedig én még csak tizenéves vagyok..(azért nem 14-15..de tizenéves)

Mindig megnézem a kis öreg nénikéket és elgondolkozok rajta,hogy úristen..mindjárt én is öreg leszek,és én is ott fogok sétálgatni..és ,hogy vajon majd mire viszem az életben...

Am. akárhány évesen lehet az ember milliárdos:D

a LOTTÓ szelvény kiváltása nem korhatáros;) xd

2013. febr. 27. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 1 évvel idősebb vagyok nálad, és van egy elképzelésem, mégpedig az, hogy nem lenne kötelező 80-90 évesen lerobbanni mindenkinek testileg-szellemileg. Viszont vannak dolgok, amik egyáltalán nem korhatárhoz kötöttek, és a milliárdosság pl. ezek közé tartozik. Ez a "túl öreg vagyok már..." szöveg csak egy korlát, hogy az ember nagyjából be tudja lőni magát valahova, pedig a égvilágon semmi értelme nincs azonkívül, hogy gátakat szab a szabadságának.
2013. febr. 27. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Én aggódom. 18 éves vagyok és még nem vtak barátaim, a középiskolás éveim is katasztrófa volt, aggódom, hogy hogyan fogok később erre visszaemlékezni. Félek attól is, hogy nem lesz barátnőm/feleségem és családom vmint munkám amiből megélhetek. Úgy érzem, hogy sok dologról már lekéstem. Szóval a válasz igen, aggódom a korom miatt.
2013. febr. 27. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:

14:15

Örülj neki!

2013. márc. 1. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!