18 év alatti tinik! Titeket nem zavar néha a korotok?
Figyelt kérdés
17/L vagyok. Sajnos sztem kevesebbnek is nézek ki... De annyira kisgyereknek és ciki próbálkozónak érzem magam, amikor nem adják ki a piát, de a velem egykorú magasabb haveromnak meg igen... A családi összejöveteleken ki vagyok közösítve, nekem egy fél pohár bort sem adnak, ők meg vedelnek, cigiznek.../a cigi nem zavar mert.nem szeretem. Én vagyok a legkisebb a családban. El szeretnék olvasni egy könyvet ami 18as de a tesóm kioszt hogy nem nekem való... Eldöntöttem: ahogy 18 leszek veszek piát ha bulizom, 18as helyeken fogok bulizni, stb. Nektek nem kellemetlen, hs kicsiként kezelnek?2012. szept. 28. 18:56
1/3 anonim válasza:
én 14 vagyok és 17nek néznek . nem az a szokásos 14 vagyok szóval nem vagyok k.va vagy ilyesmi de mikor megismerkedek valami idősebb emberrel kérdezi hova járok és mondom hogy általános suliba tök kiakad hogy ő már azt hitte tuti 11.es vagyok. amúgy nekem mindent kiadnak a boltba vagy ha nem akkor megkérek egy havert :D a családba meg hát.. engedig hogy egy kortyot igyak. ha ezt így elolvasod tuti tök roszra gondolsz hogy tuti alkoholista a családom . nem az csak engedik hogy belekortyoljak a borba. nem szoktam inni de ha van egy félős barátnőm mondom hogy majd én megveszem neki :)
2/3 anonim válasza:
Helytől is függ hogy kiadják a piát,vagy sem.
De egyébként zavar,szerintem mindenki szeretné elérni a 18as határt,mivel onnantól minden engedélyezett.
3/3 anonim válasza:
Aki 11 éves az tininek számít ?? :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!